ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir’e bir büyük sergi daha geldi

İzmir’e bir büyük sergi daha geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir’e bir büyük sergi daha geldi

Picasso sergisinden sonra İzmir çok önemli bir sanat koleksiyonuna daha ev sahipliği yapıyor. Yapı Kredi Koleksiyonu’ndan seçkilerle hazırlanan 75. yıl özel sergisi 19 Aralık’a kadar Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde sanatseverleri bekliyor.

İzmir önemli sergilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Arkas Sanat Merkezi’nde devam eden Picasso sergisinden sonra Yapı Kredi’nin 75. yılı nedeniyle hazırlanan “Yapı Kredi Koleksiyonu’ndan Renkler” sergisi de İzmir’e geldi. Francesco Casanova’dan Abidin Dino’ya, Aliye Berger’den Ömer Uluç’a, İbrahim Çallı’dan Nuri İyem’e kadar dünyaca ünlü  sanatçıların peyzaj, natürmort, figüratif, soyut ve istihsal resimlerine ev sahipliği yapan bu koleksiyon İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde sergileniyor.

Yapı Kredi Tarihi Arşivi Selâhattin Giz Koleksiyonu’ndaki dönemin foto muhabirleri tarafından çekilen, içinde Mustafa Kemal Atatürk’e ait fotoğrafların da bulunduğu çok değerli kareler de aynı sergide yer alıyor. Sergi, 19 Aralık 2019 tarihine kadar hafta içi ve cumartesi günleri 09.00-18.00 pazar günleri ise 12.00-18.00 saatleri arasında ziyarete açık.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 20’si elektrikli 100 yeni otobüs
Sonraki Haber İzmir afet eğitimi alıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?