ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İZKİTAP 28 Ekim’de açılıyor

İZKİTAP 28 Ekim’de açılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZKİTAP 28 Ekim’de açılıyor

Türkiye’nin fuarlar kenti İzmir, yeni bir kitap fuarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İZFAŞ ve SNS Fuarcılık tarafından düzenlenecek İZKİTAP-İzmir Kitap Fuarı, 28 Ekim-6 Kasım tarihlerinde Fuar İzmir’de yazar, yayınevi ve okuyucuları buluşturacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve SNS Fuarcılık tarafından Fuar İzmir’de düzenlenecek İZKİTAP-İzmir Kitap Fuarı, önümüzdeki hafta kapılarını açmaya hazırlanıyor. İZKİTAP fuarlar kenti İzmir’de ilk defa, İZELMAN A.Ş. ve Yayıncılar Kooperatifi (YAYKOOP) desteğiyle yazar ve yayıncılarla kitapseverleri bir araya getirecek. İZKİTAP, 28 Ekim Cuma günü başlayacak. Fuar boyunca yazarlarla söyleşiler, imza günleri ve paneller olacak. 

Onur Konuğu Nedim Gürsel
On gün boyunca on binlerce kitapseverin ziyaret etmesinin beklendiği fuar, 10.00-22.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. İZKİTAP-İzmir Kitap Fuarı’nın onur konuğu, Sorbonne Üniversitesi’nde Türk edebiyatı dersleri veren yazar ve akademisyen Nedim Gürsel olacak. Nedim Gürsel, 29 Ekim’deki söyleşide ziyaretçilerle buluşacak. Aynı gün saat 14.00’te Ahmet Ümit ve Timur Soykan’ın da imza günü yapılacak. 30 Ekim 13.00’te Suat Çağlayan, 4 Kasım 17.00’de Buket Uzuner, 6 Kasım 14.00’te Ahmet Telli de imza gününde okurlarıyla buluşacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer Viyana’da konuştu
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka ilk yenilgisini Tofaş'tan aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?