ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Işıl Yücesoy yeni oyununu ilk kez İzmir'de sahneleyecek

Işıl Yücesoy yeni oyununu ilk kez İzmir'de sahneleyecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Işıl Yücesoy yeni oyununu ilk kez İzmir'de sahneleyecek

Işıl Yücesoy’un müzikli oyunu “İzninle”, usta isim Arsen Gürzap’ın rejisörlüğünde 22 Nisan’da İzmir’de ilk kez sahneye çıkacak.

Usta ses sanatçısı ve oyuncu Işıl Yücesoy “İzninle” oyunu ile yeniden tiyatroseverlerle bir araya geliyor. İzzeddin Çalışlar’ın kaleme aldığı oyun, müzikli olmasıyla dikkat çekiyor. Oyunun yönetmen koltuğunda ise Devlet Tiyatrosu, İstanbul Şehir Tiyatrosu ve Tiyatro İstanbul adlı özel tiyatroda tam 60'ı aşkın oyunda rol alan ve yönetmenlik yapan Arsen Gürzap yer alıyor. "Giydirici” ve “Orkestra” oyunları ile seyirci karşısına çıkan iki eski dost, Işıl Yücesoy ve Arsen Gürzap’ı üçüncü kez bir araya getiren oyunun prömiyeri İzmir’de yapılacak. Bu yıl sahnede 55. Sanat yılını kutlayacak olan Işıl Yücesoy, oyunun prömiyeri için neden İzmir’in seçildiğini ise şu sözlerle anlattı: “İzmir çok sevdiğim ve değer verdiğim bir şehir. Orada çok kıymetli dostlarım var. Bu nedenle İzmir’den seyircilerimize merhaba demek istedim.” dedi. İki çocuğu, sıradan ve mutsuz bir evliliği olan bir kadının hikayesinin anlatıldığı oyunun müzik kayıtlarını ise aynı zamanda Işıl Yücesoy’un müzik direktörü olan Berkan Kaya yaptı. Yapımcılığını Serdar Akkaya önderliğinde Vigor Yapım’ın üstlendiği oyunun prömiyeri ise 22 Nisan saat 20.30’da İzmir Atatürk Kültür Merkezi Yunus Emre Salonu’nda gerçekleşecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir MEB Gastronomi Festivali'nde lezzet şöleni yaşandı
Sonraki Haber İzmir'de 23 Nisan'da ulaşım ücretsiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?