ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Heykel Çalıştayı’nda üretilen eserler Mavişehir Halk Park'ta

Heykel Çalıştayı’nda üretilen eserler Mavişehir Halk Park'ta

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Heykel Çalıştayı’nda üretilen eserler Mavişehir Halk Park'ta

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Heykel Çalıştayı’nda üretilen eserler, İzmir’in park ve meydanlarında kentlilerle buluşuyor. Farklı sanatçılar tarafından 2018 yılında üretilen 6 heykel Karşıyaka Mavişehir'deki Halk Park’a yerleştirildi.

Karşıyakalıların gözde mekanları arasında yer alan Halk Park, artık altı yeni heykele ev sahipliği yapıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2018 yılında düzenlediği Uluslararası Heykel Çalıştayı kapsamında üretilen eserler parkın çeşitli bölgelerine yerleştirildi. Büyükşehir Belediyesi tarafından Karşıyaka’da yaklaşık 100 bin metrekare alanda kurulan Halk Park’ın ziyaretçileri aynı zamanda görsel bir şölene de tanık olacak.
Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 6. Uluslararası İzmir Heykel Çalıştayı, 3 Eylül – 5 Kasım 2018 yılları arasında gerçekleştirilmiş, Türkiye’nin yanı sıra İran, Ermenistan, Gürcistan, İtalya, Polonya, Karadağ, Yunanistan, Sırbistan ve Güney Kore’den gelen sanatçılar eserlerini “İzmir ve Mitoloji”  temasıyla üretmişti.  “Amazon”, “Dijital Mitoloji”, “Ayışığı Miti”, “Çalgıcılar”, “Tutulma” ve “Gökyüzünden” adlı eserler park ziyaretçilerini heykel sanatının başarılı örnekleriyle buluşturacak.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gençlik Spor İl Müdürü Uslu'nun tayini çıktı
Sonraki Haber Emekli öğretmenin katil zanlısı iki kişi tutuklandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?