ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Her adım bir hayat

Her adım bir hayat

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Her adım bir hayat

Uşak Üniversitesi öğrencileri ‘Her Adım Bir Hayat’ sosyal sorumluluk kapsamında iki etkinlik düzenledi.

Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler Ve Reklamcılık Bölümü 4. Sınıf öğrencileri Meltem Aksoy, B. Gizem Albayrak, Şeyda Ergin’ in hazırladığı bireylerin yardımlaşma bilincini arttırmak, ihtiyaç sahiplerine yardım etmek ve sağlıklı atıştırmalıklar tüketmek amacıyla düzenledikleri etkinlik 03.05.2021 tarihinde ilk aşamada sosyal medyada duyuruldu. 

Türkiye genelinde ‘70 bin civarında evsizin bulunduğunu’ söyleyen öğrenciler bu evsizlerin yemek ihtiyaçlarını karşılama, yardım severlere sağlıklı beslenme ve evde hazırladıkları sağlıklı atıştırmalıkları tüketebileceklerini öğretmeyi hedefleyen bir sosyal sorumluluk projesi hazırladılar.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen etkinlik bloggerlar aracılığıyla sosyal medyada duyuruldu. Katılmak isteyenleri teşvik etmek amacıyla sağlıklı sandviç tarifi hazırlayan Uşak Üniversitesi öğrencileri katılmak isteyenleri bilgilendirmek için açıklamalarda bulundu. Etkinliğin ilk aşamasını gerçekleştiren öğrenciler ikinci aşamada ihtiyaç sahiplerine, soğuk sandviçlerin ulaştırılmasına vesile oldu. Etkinliğe katılan yardım severleri ve projenin detaylarını sosyal medya hesaplarında paylaşan öğrenciler geniş kitlelere ulaştı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yenilsen de, yensen de!..
Sonraki Haber Bornova’dan 19 Mayıs’a özel konserler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?