ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Hayat Boyu Öğrenme Haftası Karşıyaka'da yapılacak

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Karşıyaka'da yapılacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hayat Boyu Öğrenme Haftası Karşıyaka'da yapılacak

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerini bu yıl Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü tarafından organize edilecek.

Bu konuda uzun bir hazırlık dönemi geçiren Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü 6 Hazirandaki Bostanlı Zühtü Işıl Meydanındaki açılışı 2071 Mehteran Bölüğü ve Savaşçı Türk Kadınları ile yapacak. 
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, 2071 Mehteran Bölüğü ve Savaşçı Türk Kadınlarının açılış törenini renklendirmesinden sonra semazen gösterileri, yetişkinler zeybek ve Kafkas Halk Oyunları gösterisinin ardından Birkan Balçı Şefliğinde “Şarkılar bizi söyler” konserinin yapılacağını ifade etti. 
Korkmaz, 14.30’da sergi gezisi ve müzik dinletisi, saat 16.30’da Engin Konuklu eşliğinde Airbrush tekniğiyle resim çalışması, 18.00’de Karşıyaka Özel Yürekler Halk Eğitim Merkezi Figen Meşe eşliğinde can üfleme atölyesi, 19.00’da çocuk grubu modern dans gösterileri ile ilk gün son bulacağını belirtti.
2. Gün (7 Haziran 2023 Çarşamba) saat 10.00’da Çocuk güreşi ile başlayacak olan etkinlikler, kabak kemani, perküsyon dinletisi,  Karşıyaka Özel Yürekler Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerini dans gösterisi, Birkan Balçı ve orkestrası eşliğinde Balkan Müzikleri ile devam edeceğini belirten Suat Korkmaz, davetlileri saat 20.00’de de Bostanlı Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosundaki Hüseyin Tolu şefliğindeki Türk Sanat Müziği Konserine beklediklerini söyledi.
3. Gün, saat 10.30’da Çocuk Halk Oyunları gösterileri ile başlayacak. Daha sonra Battal Arslanpay kickboks gösterisi, keman&gitar&klarnet&perküsyon müzik dinletisi, yetişkinler halk oyunları gösterisi, Mali Grubu Konserini saat 20.00’de Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosundaki Öznur Korkmaz Türk Halk Müziği Konseri izleyecek.
4. Gün saat 10.30’da Hülya Söğüt Yazıcı eşliğinde çocuk Cimnastik grubu gösterisini müzik dinletisi, yetişkinler halk oyunları gösterisi, Hikmet Tosun şefliğinde Türk Halk Müziği konseri takip edecek. 
Son günün programında gün boyu el sanatları ve resim sergisi ile kermes olacak. 
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentur adına tüm sanatsever ve Karşıyakalıları tüm gösterilerin yapılacağı Bostanlı Zühtü Işıl Meydanı ve konserlerin verileceği Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosuna davet etti.  
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Türk Telekom deplasmanında
Sonraki Haber Türkiye’de ilk: Karşıyaka'da komşuluk uygulaması başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?