ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Gündüz sporcu, gece müzisyen…

Gündüz sporcu, gece müzisyen…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gündüz sporcu, gece müzisyen…

Bostanlıspor’un masa tenisi ve futbol okullarında spor yapan lise öğrencisi Kerem Gönüldaş, gündüzleri öğrenimine devam ederken masa tenisi ve kaleci akademisindeki çalışmalarını aksatmıyor, geceleri de şef olduğu babasının konserlerinde müzisyenlik yaparak, bateri çalıyor…

Türkiye’nin ünlü kanun üstadı Erol Gönüldaş ile Karşıyaka Müzik Korosu’nun başarılı şefi, müzik usta öğreticisi Mehtap Gönüldaş’ın biricik evladı olan Kerem Gönüldaş Bostanlı’daki Özel İlgi Fen Lisesi’nde öğrenimini başarıyla sürdürüyor.    
Okulunun yanı sıra Bostanlıspor’da masa tenisi takım çalışmalarıyla ve futbol okulu ve kaleci akademisine devam eden Kerem Gönüldaş, İzmir içindeki dernek konserlerinde de babası ünlü kanun üstadı Erol Gönüldaş’ın saz ekibinde yer alarak baterisiyle gruba destek veriyor.
Zaman zaman yorulduğunu ancak çalışma hayatına erken başlamanın gelecek için avantaj sağlayacağını, spor ile müziği de okulunu aksatmadan yaptığını ifade eden Kerem Gönüldaş, “okul-spor ve müzik bir arada gider mi?” sorusunu soranlara da “programlı olup da okulda dersi dinleyip, çalışmalara gerekli önemi verirsen elbette başarıyla gidiyor” dediğini belirtiyor.
Müziği anne ve babasından öğrendiğini, babası gibi kanun çalmayıp, annesi tarafından öğretilen piyano ve org çaldığını ancak bateri de daha fazla keyif aldığını sözlerine ekleyip, “Hayatta hep bir B Planı olmalı. Bu nedenle de müzisyenliği B Planı olarak başaracağım. Amacım iyi bir tahsil yapmak” dedi.  
Karşıyaka Çocuk Korosu şefi Mehtap Gönüldaş, Kerem’in okul, spor ve iş yaşamını birlikte başarıyla götürdüğünden mutlu olduğunu, elinde bir meslek olması amacıyla da müzisyenliğe genç yaşta başladığını ancak oğlunun asıl hedefinin okumak olduğunu, anne ve babası gibi konservatuar olmasa bile güzel bir üniversite yaşamını hedeflediğini belirttiğini söyledi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka HEM'den türkü resitali
Sonraki Haber İnsan, iklim ilişkisi Karşıyaka'da masaya yatırıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?