ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Gençler bu merkezi çok sevdi

Gençler bu merkezi çok sevdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gençler bu merkezi çok sevdi

7-29 yaş aralığındaki gençler Karşıyaka Gençlik Merkezi’ni mesken edindi.

Karşıyaka eski tren istasyonunun Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsis edilmesi ile burada kurulan Karşıyaka Gençlik Merkezi 7-29 yaş aralığındaki gençlere çeşitli kurslar düzenliyor. Gençler burada boş zamanlarını değerlendirmekle kalmıyor, kütüphanede ödev ve ders çalışmalarını da yapıyor. Gençler zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendiriliyor. Bu merkezdeki tüm faaliyetler ücretsiz.
Karşıyaka Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 7-29 yaş aralığındaki gençlerin serbest zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olmak için hafta sonu dahil tüm zamanlarda açık.
Karşıyaka Gençlik Merkezi’nde gençler sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendiriliyor. 
Zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendiriliyor
Gençlik Merkezlerinde, gençlerin kişisel, sosyal ve ruhsal gelişimine katkıda bulunmak, gençlere rehberlik ve danışmanlık yapmak, gençleri zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirmek ve gençlerin çeşitli aktiviteler içinde yer alarak sosyal beceriler kazanabilmesi ve paylaşımlarda bulunabilmeleri amacıyla çeşitli çalışmalar yapılıyor.
Tarihi ve kültürel geziler, kamplar ve spor faaliyetlerin de düzenlendiği merkezde, resim, satranç, bağlama, İngilizce, diksiyon, keman, gitar, piyano kursları veriliyor. Seramik ve hızlı okuma teknikleri gibi yeni kursların verilmesi için çalışmalar sürüyor. 
Haberr ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli’de Melek Mosso rüzgarı esecek
Sonraki Haber Nakarat'la Konser Karşıyaka'da büyük ilgi gördü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?