ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Eva Klesse Quartett festival sahnesinde

Eva Klesse Quartett festival sahnesinde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Eva Klesse Quartett festival sahnesinde

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın(İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği 28. İzmir Avrupa Caz Festivali 22 Eylül 2021 Çarşamba günü AASSM Açık alanda düzenlenecek Eva Klesse Quartett konseri ile devam edecek.

İzmir Goethe Enstitüsü işbirliği ile yapılacak konserde, Evgeny Ring (alto saksafon), Philip Frischkorn (piyano), Stefan Schönegg (kontrbas)Eva Klesse’den (davul) oluşan Eva Klesse Quartett, farklı bir caz deneyimi yaşatacak.

İkinci albümleri Obenland’in ardından Avrupa caz sahnesindeki yerini sağlamlaştıran Dörtlü, aldıkları mükemmel değerlendirmeleri takiben, pek çok festivalde ve uluslararası konser turlarında yetkinliğini kanıtladı. Eva Klasse Quartett ana akımdan çok uzak müziği ile 28. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde İzmirlilerle buluşacak. Quartett 21 Eylül 2021 saat 14.00 de İKSEV’de bir atölye çalışması da yapacak.
İKSEV’in “Covıd-19/Salgın Yönetimi Ve Çalışma Rehberi”  kurallarına uygun olarak gerçekleştireceği 28. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde konser girişlerinde HES kodu ve aşı kartı kontrolü yapılacak ve ateş ölçülecektir. Kurallara uymayanlar biletli olsalar dahi konsere alınmayacaktır. 
 
Nihat Özdal ile Edebiyat ve Caz Atölyesi
Tanınmış şair, edebiyatçı Nihat Özdal 23 Eylül 2021 Perşembe günü saat 15.00’de Edebiyat ve Caz konulu atölye çalışmasını yönetecek. İKSEV Karataş binasında ücretsiz yapılacak atölyede Özdal, edebiyat ve cazla ilgilenenler, edebiyatçılar ve müzisyenlere yönelik çalışma yapacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri ödül aldı
Sonraki Haber Çiğli Belediyesi’nden Dünya Temizlik Günü’ne destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?