ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Erol Gönüldaş: Harika repertuar hazırladık…

Erol Gönüldaş: Harika repertuar hazırladık…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erol Gönüldaş: Harika repertuar hazırladık…

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosunun şefi, derneğin sanat yönetmeni, TRT Sanatçısı, dünyaca ünlü kanun üstadı Erol Gönüldaş, 24 Nisan’da verecekleri konserin hazırlıklarının son aşamasında olduklarını söyledi.

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu’nun kuruluşunun kısa olmasına karşın koro elemanlarının uzun yıllar bir arada çalışıyor ortamı yaratmasının mutluluk verici olduğunu ifade etti. Gönüldaş, www.karsiyakahaber.com ‘a şunları söyledi:
“24 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00’de Karşıyaka Belediyesi Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde vereceğimiz Türk Sanat Müziği konserimizin hazırlıklarının son aşamasına geldik. Karşıyakalılar ve müzikseverlere gerçekten harika bir repertuar hazırladığımızı müjdeleyebilirim. O gece unutamayacakları bir konsere tanıklık edecekler. Geceye onur verecek seyirciler, iki bölümden oluşan konserimizde yepyeni harika sesleri dinlemenin keyfine varacaklar.  Koro ve solu şarkılarımızı özenle seçtik ve çok güzel provalardan sonra sahneledik.”
Dernek başkanı Avni Erboy, başkan vekili Muhsin Gürmen, koordinatör Mustafa Orta’nın konser için çalışmalarının da olağanüstü olduğunu sözlerine ekleyen Erol Gönüldaş, “Hiçbir eksiğin olmaması için olağanüstü gayret göstermelerine hayran kaldım. Gerçekten alkışlıyorum” dedi.
www.karsiyakahaber.com 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Atatürk'ün Foça'ya geliş yıl dönümü coşku ile kutlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?