ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Erol Gönüldaş farkı…

Erol Gönüldaş farkı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erol Gönüldaş farkı…

Karşıyaka Sanat Derneği’nin Türk Kızılay’ının 151. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi yararına düzenlediği “Karşıyaka İYİLİK için şarkı söylüyor” konserinin yankıları devam ediyor…

Bostanlı Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu’nda yaklaşık bin davetli huzurunda Karşıyaka’da ilk kez Türk Sanat ve Türk Halk Müziği Korolarının  iki bölüm halinde verdiği konserinde şefler Cihad İşci ile Erol Gönüldaş büyük alkış aldı. 
Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu'nu başarıyla yöneten, Karşıyaka Sanat Derneği Müzik Yönetmeni , kanun üstadı, TRT Sanatçısı Şef Erol Gönüldaş adeta gecenin yıldızıydı. Uzun yıllardır müziğin içinde olan ve ünü yurt dışına kadar taşarak her konserinde büyük beğeni kazanan Gönüldaş, bu kez de Karşıyaka İYİLİK için şarkı söylüyor konserinde oluşturduğu repertuvar ve sahne hakimiyetinin yanı sıra konuşturduğu kanunuyla gönüllerde taht kurdu. Üstelik Erol Gönüldaş’ın öğrencileri sahnede başarılı bir performans gösterdi. Karşıyaka’da yine ilk kez bir koronun üç şarkıcısı seyircilerin ayakta alkışlamaları ile şarkılarını ikinci kez okumak zorunda kaldı.
Ülkenin en ünlü kanun üstadlarından olan Erol Gönüldaş, “Alkışları hak ediyorsak ne mutlu bize. Karşıyaka Sanat Derneği farkını gösterdi. Başkanından, yöneticisinden, solistinden koristine, sazcısından şefine kadar biz artık büyük bir müzik ailesiyiz. Karşıyaka’da başkanımız Avni Erboy’un dediği gibi çıtayı yükselttik. Yeni sürprizlerimize hazır olun. Bizlere gösterilen ilgiye sonsuz teşekkürler. Karşiıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği korosu olarak iyi bir ekip olduk. Büyük bir aile havasında çalışmalarımızı durmadan sürdürüyoruz. Daha da güçlü seslerle takviye olup, sizlerin huzuruna daha güçlü çıkacağız” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Fotoğraf Maceram'' sergisi Karşıyaka'da açıldı
Sonraki Haber ESHOT mobil uygulaması yenilendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?