ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Dünya prömiyerinde salon çocukların kahkahaları ile inledi

Dünya prömiyerinde salon çocukların kahkahaları ile inledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dünya prömiyerinde salon çocukların kahkahaları ile inledi

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği “Çirkinim işte kime ne!” adlı çocuk müzikalinde çocukların kahkahaları salonu inletti.

Özlem Atasoy Barok’un kaleme aldığı “Çirkinim işte kime ne!” adlı çocuk müzikali Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde dünya prömiyerini yaptı.
1996 yılından bugüne kadar binlerce çocuk, genç ve yetişkine Temel Tiyatro Eğitimi veren, Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nun sahnesinde bu kez 2023 yaz dönemi çocuk kursiyerleri yer aldı.

Önce eğitim aldılar sonra sahneye çıktılar
Aldıkları eğitim sonrasında birbirinden yetenekli çocukların özverili çalışmaları sonucu, ilk kez sahne tozunu tuttukları Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde seyirci ile buluştukları anın heyecanı doruğa çıktı.

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, sanat fabrikasının 27 yılı 
27 yıldır birçok oyuncu adayı yetiştiren Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, sanat fabrikası gibi yetenekleri işlemeye devam ediyor. 
Çocuklarla çocuk tiyatrosu sahneleme konusundaki birikimi ve tecrübesi ile Genel Sanat Yönetmenliğini Zekeriya Hocalar ve Gamze Vardar yaptı.

Oyunun dekor ve kostüm tasarımı dikkat çekti
Atık malzemeleri ve kumaşları geri ve ileri dönüşüm tekniklerini kullanarak tasarlayan Öznur Tugay’ın muhteşem çalışması, Karşıyaka Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü çalışanları tarafından ilmik ilmik işlendi. Hem kaynak tüketimine hem de evrensel sorunumuz doğa kirliliğine dikkat çekerek farkındalık sağlamaya çalışıldı.
Sezon boyunca her Pazar, Karşıyaka Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde sahnelenecek çocuk müzikali seyircileri ile buluşmaya devam edecek.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Kılıç: Veli kayıp, dosya kısıtlı...
Sonraki Haber İzmirli Süt raflarda

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?