ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Dansı korku olmaktan çıkaracağız...

Dansı korku olmaktan çıkaracağız...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dansı korku olmaktan çıkaracağız...

Karşıyaka Sanat Derneği, yeni dönemde çalışma alanını genişleterek, Karşıyakalılara müzik, sanat ve kültürde en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçlıyor.

Karşıyaka Sanat Derneği Genel Sekreteri İlkay Özçelik, geçmiş dönemlerde yaptıkları sanatsal faaliyetlerin bu yıl da Karşıyaka Sanat Derneği Türk Müziği Korosu, Engelsiz Dans Grubu, Mandala Atölyesi ile devam ettiğini ifade ederek, seramik çalışmalarına yer ve fırın sorunu nedeniyle ara verdiklerini belirterek, bu dönem özellikle evlenecek çiftlerin sorunu olan ilk dansın korkusunu çözeceğiz. Eğitmenlerimiz birer bir olarak dans dersleri vererek çiftlerin bu korkusunu giderecek ve onlara güvenle dans etmelerini sağlayacak. Çalışmalarımızı dans ve müzik çalışmalarımızı yeni kapalı dans salonumuzda yapacağız. Engelsiz dans ekibimiz ile mandala atölyesi Gode Cengiz Tesislerinde devam edecek" dedi.
Özçelik, birer bir ve grup olarak bateri, gitar, piyano ve keman dersleri de vereceklerini bu konuda uzman bir eğitimcilerle anlaştıklarını ifade ederek, Karşıyakalıları her yaş grubunda müzik, kültür ve sanata davet etti.   
Kayıt için telefon: 0 533 2532033 veya 0 544 7351912 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova’da 61 bin 673 binanın kimlik belgesi çıkarıldı
Sonraki Haber İzmir'in nüfusu 4 milyon 479 bin 525

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?