ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Çocuk felcini bitirmek için sahne alacaklar

Çocuk felcini bitirmek için sahne alacaklar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çocuk felcini bitirmek için sahne alacaklar

İzmir Mavişehir Rotary Kulübü yaşları 15 ile 19 arasında değişen 70 Hollandalı genci İzmir’de ağırlayarak üst üste üç konser vermeye hazırlanıyor. Hollanda Kraliyet Rotterdam Senfoni Orkestrası’nın 7 gün süren provalar ile gerçekleştireceği ardışık üç konserin sanat organizasyonunu ise Olten Sanat Vakfı üstlenecek.

İzmir Mavişehir Rotary Kulübü Hollanda Türkiye Büyükelçiliği iş birliğiyle Hollanda Kraliyeti sponsorluğunda gerçekleşecek olan bir sanat organizasyonuna ev sahipliği yapıyor. Hollanda Kraliyet Rotterdam Gençlik Senfoni Orkestrası’na artarda süren konserler boyunca Olten Filarmoni Orkestrası eşlik edecek. Karşıyaka Belediyesi Çocuk Korosu’nun da katılacağı konserlerde sahnede 130 genç yer alacak.

23 Ekim çarşamba saat:18.00’de Alsancak Gündoğdu Meydanı’ndahalka açık ve olarak gerçekleşecek olan ilk konserin ardından Orkestra, 24 Ekim perşembe akşamı Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde ikinci kez sahne alacak. Üç gün süren konser dizisinin sonuncusu ise 25 Ekim cumaakşamı Karşıyaka Belediyesi Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. 
24 Ekim Dünya Çocuk Felci Günü’nde Konser 

Hollanda Kraliyet Rotterdam Gençlik Senfoni Orkestrasının 24 Ekim’de Uluslararası Rotary’nin“Çocuk Felci’ne Son” kampanyasına destek olmak amacıyla Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’ndekidüzenleyeceği ikinci konseri Jim Roodnat Şefliği’nde, Adil Kerem Solistliği’nde (piyano) gerçekleşiyor. Davetiyeli olarak düzenlenen konserin çocuk felci kampanyasına ve Rotary’nin bu yıl önem verdiği eğitim projelerine katkı sağlanması hedefleniyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tolungüç: Yenemeyeceğimiz takım yok
Sonraki Haber Susmayan formanın uğuru...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?