ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Caz Festivali açılışı Carlo Lomanto'dan

Caz Festivali açılışı Carlo Lomanto'dan

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Caz Festivali açılışı Carlo Lomanto'dan

İzmir Kültür sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği 28. İzmir Avrupa Caz Festivali scat ustası Carlo Lomanto’nun konseriyle başlıyor.

İzmit İtalyan Konsolosluğu işbirliği ile 17 Eylül 2021 Cuma günü saat 21.00 de AASSM Açık Alanda yapılacak konserde Lomanto “Blues in my Soul” adlı sekizinci albümünü seslendirecek. Vokalist, gitarist, besteci ve öğretmen kimliğiyle tanınan ve Salerno Konservatuarı'nda Caz Şarkıcılığı üzerine öğretmenlik yapan Carlo Lomanto’ya İzmir konserinde Mario Nappi (piyano & keyboards), Aldo Capasso (double bas & electric bas) ve Dario Guidobaldi (davul) eşlik edecek.

AASSM Açık alanda saat 21.00’de başlayacak konser öncesinde 19. Caz Afiş Yarışması Sergisi açılacak ve Festival destekçilerine teşekkür plaketleri sunulacak.

Ümit Tunçağ - Müzikli Söyleşi – Cazın Erkek Sesleri
Türkiye’de cazı en iyi bilen isimlerden biri olan, uzun yıllar TRT’de yaptığı nitelikli müzik programlarıyla da tanınan Ümit Tunçağ, 17 Eylül 2021 Cuma günü saat 18.00 de İKSEV’de “Cazın Erkek Sesleri”ni anlatacak. Caz Festivallerinin büyük ilgi gören etkinliklerinden olan “Müzikli Söyleşi” de Tunçağ’a Türkiye’nin en iyi seslerinden Sedat Yüce ve parlak bir kariyere sahip piyanist Zafer Çebi müzikleriyle eşlik edecek. Söyleşi ücretsiz olarak sunulacak.

İKSEV’in “Covıd-19/Salgın Yönetimi Ve Çalışma Rehberi”  kurallarına uygun olarak gerçekleştireceği 28. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde konser girişlerinde HES kodu kontrolü yapılacak ve ateş ölçülecektir. Kurallara uymayanlar biletli olsalar dahi konsere alınmayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karaburun ve Mordoğan “Kurtuluş” coşkusuna hazır
Sonraki Haber Karabağlar'a yeni yol

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?