ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > “Bir Şarkı Bir Hayat” hafızalardan silinmeyecek

“Bir Şarkı Bir Hayat” hafızalardan silinmeyecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
“Bir Şarkı Bir Hayat” hafızalardan silinmeyecek

Medical Point İzmir Hastanesi hekim ve çalışanlarının yer aldığı “Bir Şarkı Bir Hayat” konseri hafızalardan silinmeyecek.

Sanatçı Pınar Seli Soydaş yönettiği, sunuculuğunu Gökçe Adar Çubukçuoğlu’nun yaptığı “Bir Şarkı Bir Hayat” konserin başlangıcında geçtiğimiz yıl yaşamını kaybeden hastane kurucularından Dr. Zafer Beken’i anma sırasında duygulu anlar yaşandı.
İki buçuk saat süren konserde sanatçı Pınar Seli Soydaş ve sunucu Gökçe Adar Çubukçuoğlu’nun performansları büyük beğeni aldı.
Duygulu anlar yaşandı
İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point İzmir Hastanesi tarafından İzmir Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen konserde sahne alan kanseri yenenler ile hekimler birlikte şarkılar türküler söyledi. Hastalığı yenen Semra Örücü sahnede “İkinci Bahar” şarkısını söylerken eşi ile dans etti. Şarkı bitiminde Onkolog Profesör Doktor Çağatay Arslan’a eşini tekrar yaşama döndürdüğü için teşekkür ederken salonda alkış tufanı koptu.
Profesör Doktor Çağatay Arslan’ın pandemide yaşamını yitiren Prof. Dr. Uğur Ahmet Yılmaz anısına yazdığı şiir okunurken duygulanan hastane çalışanlarından göz yaşlarına hakim olamadılar.
Miniklere büyük alkış
İrem Kubba sahnede şarkı söylerken küçük kardeşi Ecem’in koşarak yanına gidip ellerinden tutarak eşlik etmesi salondakiler tarafından büyük alkış aldı.
Sahnenin en çok alkış alanlardan biri de minik Masal Liva Uthan oldu. Masal hem şarkı söylerken hem sahnedeki hareketleri izleyiciler tarafından sık sık alkışlandı. 
Konserin bitimine kadar salonun doluluğu dikkat çekti.
“Her zaman hastaların yanındayız”
Konser sonunda Medical Point İzmir Hastanesi CEO’su Veysi Kubba hastane olarak sosyal sorumluluk projelerini sürdüreceklerini, her zaman hastaların yanında olacaklarını söyledi. Konseri yöneten sanatçı Pınar Seli Soydaş’a ve konserde yer alanlara teşekkür etti. Sanatçı Soydaş’a bir plaket ve çiçek verdi.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka seride 1-0 geriye düştü
Sonraki Haber Başkan Ünsal: İzmir’i ayağa kaldıralım!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?