ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Akdeniz’in Zeytin Şarkıları İzmir’de yankılandı

Akdeniz’in Zeytin Şarkıları İzmir’de yankılandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akdeniz’in Zeytin Şarkıları İzmir’de yankılandı

Sunay Akın’ın anlatıcılığında, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde dün akşam “Akdeniz’in Zeytin Şarkıları” hep birlikte söylendi.

Akdeniz’in Zeytin Şarkıları, dün akşam İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) yankılandı. Konseri dinleyenler arasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in annesi Güneş Soyer de vardı.

Konserin anlatılıcığını üstlenen Sunay Akın, “Başkan Tunç Soyer’in bir ideali var; İzmir’i Akdeniz’in tacı yapmak” dedi. Soyer ise İzmir’de Akdeniz Eğitim Merkezi Kuracaklarını söyledi.

Bilge Ağaç müzikli hikayesi, Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Türk Halk Oyunları Bölümü öğrencilerinin dansları, Zara, Fide Köksal, Maya Eryüce, Levent Gündüz ve Altuğ Dilmaç ise şarkılarıyla yer aldığı gecede zeytin, opera, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve pop müzik nostaljisinde hayat buldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber LÖSEV, Dünya Gönüllüler Günü'nü kutladı
Sonraki Haber Ortadoğu ve Batı Asya’nın belediye başkanları İzmir’de buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?