ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Adım Adım Kansersiz Yaşama Doğru...

Adım Adım Kansersiz Yaşama Doğru...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Adım Adım Kansersiz Yaşama Doğru...

Kansere yakalanan ve bununla mücadele eden annesine destek ve moral vermek için resim çizmeye başlayan Karşıyakalı Gülay Çetin'in Karşıyaka Çarşı Kültür Merkezi'nde açtığı "Adım Adım Kansersiz Yaşama Doğru" resim sergisi büyük ilgi görüyor.

1993 Karşıyaka doğumlu, moda tasarım bölümü bitiren Gülay Çetin, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nde öğrenim hayatı sonunda İstanbul'a yerleşti. Burada Ayla Algan, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi önemli isimlerden kamera önü oyunculuk eğitimi aldı. Aynı zamanda resim yapmaya da merak sararak resim kursuna başladı. Annesinin kanser rahatsızlığından dolayı resim yapmaya ve içindeki üzüntüyü, mutluluğu, kısacası içindeki her şeyi tuallere yansıtmaya başlayan Gülay Çetin, 2018 şubat ayında ilk kişisel sergisini açtı. Bunun yanı sıra da 20 den fazla karma sergide eserleri sergiledi.
Geçtiğimiz Mart ayında İzmir'de ilk kişisel sergisini açmanın mutluluğunu yaşayan Karşıyakalı sanatçı, Karşıyaka Belediyesi Çarşı Kültür Merkezinde annesi için düzenlemiş olduğu "Adım Adım Kansersiz Yaşama Doğru" adlı resim sergisinde eserleri sergilenmeye başladı. Büyük ilgi gören sergiyi bugün Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile eşi Öznur Tugay gezdi.
Gülay Çetin ilerleyen dönemde de kanserli hastalar yararına sergiler açmayı düşünüyor

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı Emniyet Müdürü vefat etti
Sonraki Haber İZVAK Karşıyaka Stadı için açıklama yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?