ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > 31. İzmir Avrupa Caz Festivali'nde solo piyanolu kapanış

31. İzmir Avrupa Caz Festivali'nde solo piyanolu kapanış

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
31. İzmir Avrupa Caz Festivali'nde solo piyanolu kapanış

31. İzmir Avrupa Caz Festivali, 20 Mart 2024 Çarşamba günü AASSM Küçük Salonda yapılacak Ondrej Krajnak konseriyle sona erecek.

İstanbul Slovakya Başkonsolosluğu ve İzmir Slovakya Fahri Konsolosluğu işbirliği ile saat 20.30’da yapılacak konserde Slovak ve Avrupa cazının önemli isimlerinden Ondrej Krajnak, henüz 6 yaşındayken piyanoya klasik müzikle başladı. 10 yaşında cazla tanışan Krajnak bu müzikten o kadar etkilendi ki aynı yıl Jazz Fest Zilina adlı genç caz sanatçıları yarışmasına katıldı ve bu yarışmada Yılın Keşfi ödülünü aldı. Çeşitli türler, stiller ve formasyonlar arasında sınır tanımaksızın geçişler yaptığı olağanüstü müzikalitesiyle bugüne kadar kırktan fazla albüm kaydeden ve dünyanın dört bir yanında önemli sanatçılarla sayısız konser veren Krajnak, 31. İzmir Avrupa Caz Festivali kapanışta özel bir program sunacak. 
    
Ondrej Krajnak, 20 Mart 2024 Çarşamba günü saat 13.00’de İKSEV’de bir atölye de yapacak. İKSEV eğitim etkinliği olan atölye ücretsiz olacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Susam ihracatı uçuşa geçti
Sonraki Haber Cemil Tugay: Neden bu ayrım?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?