ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > 30. İzmir Avrupa Caz Festivali Ömür Göksel ile açılıyor

30. İzmir Avrupa Caz Festivali Ömür Göksel ile açılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
30. İzmir Avrupa Caz Festivali Ömür Göksel ile açılıyor

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi, Goethe Enstitüsü İzmir, İzmir İtalya Konsolosluğu, İsviçre İzmir Fahri Konsolosluğu, Institut français Türkiye – İzmir ve İzmir Slovakya Fahri Konsolosluğu işbirliği ile düzenlediği 30. İzmir Avrupa Caz Festivali, 14 Eylül 2023 Perşembe akşamı AASSM Büyük salonda yapılacak açılış konserinde izleyicilerine nostaljik bir gece yaşatacak.

Festival, 20. Yüzyılın tartışmasız en önemli müzik figürü kabul edilen Frank Sinatra’nın şarkılarıyla başlayacak. “Türkiye’nin Frank Sinatra’sı” olarak tanınan, efsanevi sanatçı Ömür Göksel, Ümit Tunçağ’ın sunumu ve Zafer Çebi Orkestrasının eşliğiyle izleyicilerini unutulmaz bir müzik yolculuğuna çıkaracak. 

Açılış konseri; şarkıcı, oyuncu, yapımcı ve yönetmen olarak çok parlak bir kariyere sahip olan, geçen yüzyılın en önemli müzik figürlerinden biri kabul edilen Frank Sinatra ile Türkiye’nin “Kadife Sesli Prens”i Ömür Göksel’i buluşturacak. “Caz hakkında her şeyi bilen adam” Ümit Tunçağ’ın sunumu ve İzmir’in gururu Zafer Çebi ve Orkestrasının eşliği ile her biri müzik tarihine geçmiş şarkılar tekrar hayat bulacak. Konserin biletleri AASSM Ana gişe ve Biletix’ten alınabilir.

Konser öncesi 20. Caz Afişi yarışması kazananları katılım belgelerini alacaktır. Sergilenmeye değer bulunan afişler Festival sonuna kadar İKSEV Galeride görülebilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Belediyesi Karşıyaka'ya ABD'li uzun
Sonraki Haber Başkan Sengel'den gıda dayanışması çağrısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Son Dakika Haberler

Vandallar

KSK'de seçim tarihi belli oldu

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?