ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > 17. Caz Afişi Yarışması'nı kazananlar belli oldu

17. Caz Afişi Yarışması'nı kazananlar belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
17. Caz Afişi Yarışması'nı kazananlar belli oldu

İKSEV’in düzenlediği 17. Caz Afişi Yarışması'nı, İzmir’den katılan Yiğitcan Çakar’ın afişi kazandı. Seda Yüksel ikinci, Sevda Kaçtı ise üçüncü oldu. Jüri Özel Ödülü Esra Aslan’a verildi.

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) açtığı “17. Caz Afişi Yarışması” sonuçlandı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü mezunu Yiğitcan Çakar’ın çalışması 26. İzmir Avrupa Caz Festivali’nin afişi olarak seçildi.

Prof. Dr. Hakan Ertep, Cihangir Elmaskaya, Maksude Kılıç, Kutsal Lenger, Hüseyin Ekinciler, Okan Özgen ve Ayşe Tatari’den oluşan seçici kurul, ikinciliği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü mezunu Seda Yüksel, üçüncülüğü ise Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Grafik Bölümü yüksek lisans öğrencisi Sevda Kaçtı’nın çalışmasına verdi. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencisi Esra Aslan’nın “Caz Üçlemesi” ise Jüri Özel Ödülüne layık görüldü. 

17. Caz Afişi yarışmasına Türkiye’nin hemen her yerinden 535 Afiş katıldı. 13 afiş şartnameye uymadığı gerekçesi ile diskalifiye edildi. Ödüllü afişlerle birlikte toplam 39 Afiş 26. İzmir Avrupa Caz Festivali süresince Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde sergilenecek. Ödüller ve katılım belgeleri Festival’in açılış konserinden önce verilecek.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı Kanarya Sevenler yılın yorgunluğunu attı
Sonraki Haber CHP'li Yücel: Keşke siz de Atatürk'ü rehber alsaydınız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?