ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > 16 Ülkeden gençlik ve tiyatro üzerine çalışan kurumlar bir araya geldi

16 Ülkeden gençlik ve tiyatro üzerine çalışan kurumlar bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
16 Ülkeden gençlik ve tiyatro üzerine çalışan kurumlar bir araya geldi

İzmir Kent Konseyi ev sahipliğinde,İrlanda'dan Crooked House Theatre Company ve Türkiye'den Cosmos Youth (Gençlik Derneği) koordinatörlüğünde düzenlenen "Erasmus+" projesi kapsamında 16 farklı ülkeden gençlik ve tiyatro üzerine çalışan kurumlar, İzmir Kent Konseyi Homeros Salonu'nda bir araya geldi.

Peter Hussey ve Furkan Hergül,İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç'a,İzmir Kent Konseyi'nin ev sahipliğinden ve desteklerinden dolayı teşekkür belgesi taktim etti.

Proje ortakları,Avrupa'dan Azerbaycan'a kadar uzanan tiyatrolar ve kültürel gençlik çalışanlarından oluşuyor.Projeye katılan kurumlar,yeni ulusal ve uluslararası ortaklıklar ile çözüm önerileri ve projeler üretmek için bir araya geldiler. Buluşma 21 Nisan – 28 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşti.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Simay Akdağ yuvaya döndü
Sonraki Haber Kasapoğlu: Karşıyaka Stadı için Cemil Tugay ile görüşeceğiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?