ANA SAYFA > İZMİR > Yasak avcılığa ceza yağdı

Yasak avcılığa ceza yağdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yasak avcılığa ceza yağdı

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü emrinde görev yapan Reisbey isimli kontrol teknesi İzmir ilinde su ürünlerinin yasa dışı yollardan yapılan avcılığın önüne geçilmesi amacıyla görevine devam ediyor.

Müdürlükten yapılan açıklama şöyle: "15.01.2020 Çarşamba gecesi 23.00 sıralarında Reisbey başta olmak üzere Deniz Polisi ve Sahil güvenlik unsurları ile yapılan denetim sırasında, içinde daha önce defalarca şebeke tabir edilen yasadışı avcılık yaparken yakalanan kişilerin bulunduğu plakasız özel bir tekne durdurulmuştur. Ruhsatsız olduğu anlaşılan tekne ve av araçlarına mülkiyeti kamuya geçirmek üzere el konulmuş ve içinde bulunanlara idari para cezası uygulanmıştır. Gemi donatanına 25.000 TL, gemide ruhsatsız avcılık yapan altı kişiye her birine 4.000 TL olmak üzere 24.000 TL, toplamda 49.000 TL idari para cezası verilmiştir. 

İzmir’de denizde gerçekleştirilen kontrol ve denetimler İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne ait Reisbey, Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığına Bağlı Sahil Güvenlik Unsurları, İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Deniz Liman Şube Müdürlüğü kontrol tekneleri, karada ise il / ilçe Emniyet Müdürlüklerine bağlı ekipler, il/ İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ile koordineli olarak gerçekleştirilmeye devam edecektir. 

İlgili kurum ve kuruluşlarla birlikte daha da sıkı yapılacak denetimlerle yasadışı avcılığa yönelik mücadele tüm hızıyla devam edecektir. "

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Onkoloji hastası çocukların karne hediyesi Başkan İduğ’dan
Sonraki Haber Spor; özgürlük, eşitlik, dayanışma mı?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?