ANA SAYFA > İZMİR > Vatan Caddesi yenileniyor

Vatan Caddesi yenileniyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Vatan Caddesi yenileniyor

Yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Gaziemir Belediyesi, bin 200 metre uzunluğundaki Vatan Caddesi’nin yol kaplaması ve kaldırımlarını yeniliyor.

Gaziemir Belediyesi, ilçeye modern görünüm kazandırmak ve yurttaşların yaşam standartlarını artırmak için ilçenin 16 mahallesinde yol yapım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla bozulan yollar yenileniyor. Yol yenileme çalışmaları kapsamında Sarnıç bölgesindeki bin 200 metre uzunluğundaki Vatan Caddesi baştan sona yenileniyor. Eskiyen yol kaplaması sökülen caddede içme suyu hattı yenilendikten ve altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kaldırım yapma ve yol kaplama işlemi başladı. Caddenin her iki tarafına 1 metre 25 santimetre genişliğinde kaldırım yapılacak, caddenin zeminine de kilit parke döşenecek. Yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla Vatan Caddesi, yayalar ve taşıtlar için daha güvenli hale gelecek. 

“Yol yenileme ve onarım çalışmalarımız kapsamında ilçemizin ihtiyaç duyulan her mahallesinde asfalt yama, asfalt serim, kilit parke döşeme işlemlerimiz aralıksız sürüyor” diyen Belediye Başkanı Halil Arda, “Belirli bir program dâhilinde, ihtiyaç duyulan noktalarda yol yenileme çalışmalarını sürdürerek, yurttaşlarımızın bu yöndeki taleplerini karşılayacağız” diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kınık Belediyesi'nden örnek proje
Sonraki Haber Başkan Soyer miniklerin ilk mezuniyet heyecanına ortak oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?