ANA SAYFA > İZMİR > Vali Ayyıldız’a Anlamlı Ziyaret

Vali Ayyıldız’a Anlamlı Ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Vali Ayyıldız’a Anlamlı Ziyaret

Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Dr.Muhammed Vecih Cuma ve Meclis Heyeti İzmir’de çeşitli program ve ziyaretlerde bulundu.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı ziyaret eden Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Dr.Muhammed Vecih Cuma, Suriye Türkmen Meclisi Koordinatörü Dr.Cemil Doğaç İpek ve İzmir Uluslararası Türkmen Strateji ve Düşünce Derneği Başkanı Muhammed Muhe, İzmir’deki Suriye Türkmenleri ile alakalı projelerini Vali Ayyıldız ile paylaştılar.

Vali Ayyıldız'a göstermiş oldukları yakın alaka ve Suriye Türkmenlerine verdiği destekler için teşekkür ederek sözlerine başlayan CUMA, kardeşlerine kapısını, aşını, ocağını açan Türkiye Cumhuriyeti’ne minnettar olduklarını belirtti. Türkiye’nin desteği ile Suriye’nin kuzeyinde güvenli bölgeler oluştuğunu ve oluşmaya devam edeceğini temenni ettiğini belirten Cuma, insanlarımız vatanımız Suriye’ye bir an önce dönmek arzusunda. Türkiye’nin desteği ile güvenli bölgeler arttıkça Suriye Türkmenleri de vatanına dönmeye devam edecek ve Yeni Suriye’nin asli unsurlarından birisi olarak onurlu ve başı dik bir şekilde yaşayacaklar dedi.

Vali Erol Ayyıldız da Suriye Türkmen Meclisi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Suriye’de zulümden kaçarak Türkiye’ye sığınan kardeşlerimizi en iyi şekilde misafir etmek için gerekli imkanları sunduklarını, Meclis Başkanı Cuma'nın da ifade ettiği gibi onların Özgür Suriye’de başı dik bir şekilde yaşamalarını arzu ettiklerini söyledi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Füsun çocukların gülüşlerinde yaşayacak
Sonraki Haber Bostanlı sahilinin 3 bölümlük kıyı düzenleme çalışmaları tamamlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?