ANA SAYFA > İZMİR > Urla Enginarı hem şifa hem moral oldu

Urla Enginarı hem şifa hem moral oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Urla Enginarı hem şifa hem moral oldu

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) sebebiyle tarım ve yerel gastronominin daha da çok gelişmesi, üreticimizin ve esnafımızın kazanç sağlaması için düzenlenecek olan 6.Uluslararası Urla Enginar Festivalini iptal edilmişti.

Üretimi yapılan enginarların tarlalarda kalmaması için, enginar üreticilerinin mağdur olmaması adına “Urla Enginar Festivali” evlere gitmeye başladı. Dün bando takımı eşliğinde Urla sokaklarında gezilerek evlere enginar dağıtıldı. Evlerinde olan vatandaşlar ise balkonlarından, pencerelerinden alkışlarla bando takımına eşlik etti. Bu zor günlerde halkın sağlığı ve güvenliği için durmadan çalışan Polislere, sağlık çalışanlarına ve Eczanelere müzikler, marşlar eşliğinde enginar hediye edildi. Hem Enginar Festivali’ni evlerde yaşatmak hem de vatandaşlara ve çalışanlara moral olması açısından düzenlenen etkinlikten Urlalı oldukça memnun kaldı.
 
Ayrıca ünlü şefler ve uzmanlar evlerinde çeşitli enginar yemekleri yaparak, tarifleriyle birlikte Urla Enginar Festivali internet sitesi ve sosyal medya hesaplarında Festival için özel hazırlanan videolar yayınlanarak, Urla Enginar Festivali evlere taşınmaya devam edecek. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kadına şiddeti önlemek için toplandılar
Sonraki Haber Tarihi çarşı UNESCO Dünya Kültür Mirası olma yolunda

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?