ANA SAYFA > İZMİR > Umut Hareketi’ne verilen destekler çığ gibi büyüyor

Umut Hareketi’ne verilen destekler çığ gibi büyüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Umut Hareketi’ne verilen destekler çığ gibi büyüyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 10 ili etkileyen büyük deprem felaketi sonrasında başlattığı Umut Hareketi’ne verilen destekler çığ gibi büyüyor. Kampanya için açılan umuthareketi.izmir.bel.tr adresinden bölgeye ulaştırılmak üzere iki günde 81 bin 365 kişilik yemek paketi, 31 binin üzerinde battaniye satın alındı. Toplam bağış rakamı ise 19 milyon lirayı aştı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem sonrasında başlattığı destek çalışmaları artarak büyüyor. Son 48 saatte 46 tır, 15 kamyon, 3 uçak, 1 gemi insani yardım malzemesini afet bölgesine sevk eden Büyükşehir Belediyesi, yurttaşların desteğiyle Umut Hareketi’ni de büyütüyor. İki günde toplam bağış rakamı 19 milyon 70 bin 590 lirayı buldu. Şu ana kadar kampanyayla 81 bin 395 yemek paketi, 6 bin 272 gıda paketi, 6 binin üzerinde temizlik paketi, 31 bin 247 battaniye, 5 bin 561 uyku tulumu,  3 bin 920 hijyen paketi, 3 bin 505 bot, 3 bin 629 mont, 11 çadır bağışı alındı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer destek olan herkese teşekkür ederek “Tek yürek olduk. Türkiye’nin yaralarını Umut Hareketi’yle sarıyoruz. İzmir’in dört bir yanından yardım paketleri Fuar İzmir’de toplanıyor ve ihtiyaç sahiplerine gönderiliyor. Vatandaşlarımızın yaptığı bağışı biz bir misli artırarak deprem bölgesine ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.
Kampanyaya destek olmak isteyenler umuthareketi.izmir.bel.tr adresinden sunulan destek paketlerinden istedikleri miktarda satın alabiliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü depreminin yaralarını sarmak için var gücüyle çalışıyor
Sonraki Haber İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi deprem nedeniyle ertelendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?