ANA SAYFA > İZMİR > Torbalı’da temizlik seferberliği

Torbalı’da temizlik seferberliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Torbalı’da temizlik seferberliği

Torbalı Belediyesi, gönüllü vatandaşlar ile birlikte 18 Eylül Dünya Temizlik Günü'nde, temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Özkan Yıldız, CHP İlçe Başkanı Erol Günaydın, Metropolis Spor Okulları öğrencileri, Keyfi Pedal Bisiklet Topluluğu üyeleri de bulunan çok sayıda kişi, Dünya Temizlik Günü dolayısıyla Beyaz Kafe önünde bir araya geldi. Gönüllüler, buradan başlayarak Muzaffer Kebapçıgil Koruluğu’nda kağıt, plastik, metal ve şişe gibi atıkları topladı. Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Özkan Yıldız, temizlik konusuna vurgu yaparak, gelecek nesillere daha yeşil ve temiz bir dünya bırakmak için Torbalı Belediyesi olarak çalıştıklarını söyledi.

Küçük-büyük onlarca kişi ellerine eldiven geçirerek, doğayı temizledi. Toplanan çöpler, belediye görevlileri tarafından alındı. Daha önce de ilçedeki gönüllülerle birlikte Ayrancılar’da kent ormanını temizlediklerini ifade eden Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Özkan Yıldız, “Temizliğin önemini özellikle yaşadığımız pandemi sürecinde bir kez daha gördük. Torbalı Belediyesi olarak gelecek nesillere daha yeşil ve temiz bir dünya bırakmak için çalışıyoruz. Bugün tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak gerçekleşen temizlik seferberliğine katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İlerleyen günlerde de kitlesel temizlik çalışmaları gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aliağa sanatla renkleniyor
Sonraki Haber Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nden açıklama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?