ANA SAYFA > İZMİR > Torbalı Belediyesi’nden kolon denetimi

Torbalı Belediyesi’nden kolon denetimi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Torbalı Belediyesi’nden kolon denetimi

Deprem başta olmak üzere doğal afetlere dirençli, sağlıklı bir kent için önlem ve uygulamalarını sürdüren Torbalı Belediyesi, Belediye Başkanı Mithat Tekin’in talimatı ile ilçede zemin katında iş yeri bulunan yapılarda, “kolon kesme işlemi ve benzeri” işlemlerin yapılıp yapılmadığına dair kontrol çalışmalarına başladı.

Torbalı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nden ilgili teknik personelin katılımıyla Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin eşliğinde iş yerlerinde taşıyıcı unsurlar kontrol edildi. Torbalı genelindeki bütün iş yerlerinde gerçekleşecek olan denetimler sonucunda, proje aykırı olan binalar için rapor tutulacak. 

Daha dirençli bir Torbalı için denetimlerin aralıksız süreceğini ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Maalesef 6 Şubat tarihinde yaşanan depremler sonrası yüreğimiz yandı. Birinci deprem kuşağında yer alan ilçemiz için biz de Torbalı Belediyesi, olarak iş yerlerini denetlemeye başladık. İlçemizde yer alan ve üstünde yapı bulunan tüm iş yerlerini kolon kesme ve benzeri işlemlerin yapılıp yapılmadığını denetleyeceğiz. Daha dirençli bir Torbalı için çalışmalarımız” devam edecek.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gaziemir’de, Dünya Tiyatro Günü’ne özel oyunlar
Sonraki Haber 2023 Fakir Baykurt Roman Ödülü için Geri Sayım Başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?