ANA SAYFA > İZMİR > TİP Adayı Köseoğlu: Seçeneksiz değiliz

TİP Adayı Köseoğlu: Seçeneksiz değiliz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TİP Adayı Köseoğlu: Seçeneksiz değiliz

Türkiye İşçi Partisi Bornova Belediye Başkan Adayı Baran Köseoğlu ve meclis üyesi adayları Bornova’da gerçekleştirdikleri halk buluşması ile seçildiklerinde kamucu, toplumcu, katılımcı bir belediyeciliği hayata geçireceklerini ifade ettiler.

Halk buluşmasında konuşan Köseoğlu, Türkiye'nin tarihinin en karanlık günlerinden geçtiğini ifade ederek, “Ama onu tarihe gömmekle sorumlu olanlar bu vazifeyi yeterince yerine getiremeyince, halkın yararına, işçilerin, emekçilerin yararına politikalar üretmek yerine; kazancın, ihalelerin peşinde koşunca, iş gençlere, kadınlara, emeklilere emekçilere, işçi sınıfına, bizlere düşüyor.” dedi. 
  
Türkiye İşçi Partisi’nin aldığı bir milyon oy, çıkardığı dört milletvekiliyle tarihi bir başarıya imza attığını ifade eden Baran Köseoğlu, “AKP’yi yenmek için solu, eşitliği, özgürlüğü, adaleti güçlendirmek durumundayız. ‘Siz sadece oy verin, bu seçim son seçim, aman emekçiler grev yapmasın, aman kadınlar haklarını sokakta aramasın, aman hiçbir şeye katılmayın, siyasete de katılmayın. Siz sadece oy vereceksiniz, siz buna layıksınız.’ diyerek bizi siyasetin dışına itmek istediler. Kazandılar mı? Hayır! Biz yerel seçimlerde belli bir takım belediye başkanlarının, onların yancılarının, çevrelerinin, belli birtakım bürokratların ‘biz sizi kurtaracağız, bize oy verin hiçbir şey yapmamıza gerek yok’ siyasetini reddetmek durumundayız. Seçeneksiz değiliz. Emekçilerin, gençlerin, kadınların yönettiği yerel yönetimleri hep birlikte kurmak zorundayız, kurabiliriz.” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 35 yıldır doğru bildiği işi yapıyor
Sonraki Haber Hafızoğlu kadın seçmenlerden oy istedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?