ANA SAYFA > İZMİR > Timuçin Gülnar Parkı’nda sona doğru

Timuçin Gülnar Parkı’nda sona doğru

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Timuçin Gülnar Parkı’nda sona doğru

Karabağlar Belediyesi, park yapım ve yenileme çalışmalarını pandemi koşullarına rağmen aralıksız sürdürüyor.

Çocukların güvenle oynayabileceği; vatandaşların dinlenip nefes alabilecekleri alanlar oluşturma anlayışıyla hareket eden Karabağlar Belediyesi, bu kapsamda Doğanay Mahallesi’ndeki Şehit Astsubay Timuçin Gülnar Parkı’nı da baştan sona yeniliyor. Çocuk oyun grupları, basketbol sahası ve yürüyüş parkuruyla bambaşka bir görünüme kavuşan parktaki çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Fen İşleri’yle Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, alanın düzenlenmesi, çimlerin serilmesi gibi çalışmalarına hafta sonu da devam etti. Düzenlemelerin ardından parka 3 noktadan giriş yapılabilecek.
 
‘Vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz’
 
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, çarpık yapılaşmanın yoğun olduğu ilçenin bu tür parklara çok ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, “Vatandaşlarımızdan gelen talepleri de değerlendirerek programladığımız park yatırımlarını, zaman içinde hayata geçiriyoruz. Bulabildiğimiz yerlere, bütçe olanaklarımız doğrultusunda yeni parklar yapıyoruz. Var olanları da düzenli olarak yeniliyoruz. Timuçin Gülnar Parkı da yenilediklerimizden biri oldu. Şimdiden vatandaşlarımızın beğenisini topladı. Umarım çocuklar ve büyüklerimiz, güzel havalarda ve sağlıklı günlerde bu parkımızı severek kullanırlar” dedi.

Karabağlar Belediyesi geçen aylarda Selahattin Altıparmak, Kadın Hakları, Ant, Devlet Demiryolları, Hulusi Kentmen, Basın Sitesi, Engelliler, Türkan Kasapoğlu, Üzümlü, Ordu Caddesi, M. Kemal Kürekçi, Yiğitler, Sarıyer, Kara Fatma, Sevgi parklarını baştan sona yenileyerek hizmete açtı. Parklardaki yeşil alan bakımı, ağaç budaması gibi çalışmalar da düzenli olarak devam ediyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kemeraltı’ndaki tarihi çeşmeler restore edilecek
Sonraki Haber Emekli - Sen Karşıyaka Sorumlusu Bıkmaz dumandan zehirlenerek vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?