ANA SAYFA > İZMİR > Seferihisar Belediyesi'nden emeklilere müjde

Seferihisar Belediyesi'nden emeklilere müjde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Seferihisar Belediyesi'nden emeklilere müjde

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, ilçede yaşayan emeklilere 2 bin TL destek vereceklerini müjdeledi. Yetişkin, “Seferihisar’da kimse ekonomik krizin yükünü taşımasın diye çalışıyoruz” dedi.

Son dönemde emeklilerin artan taleplerine en güçlü destek, Seferihisar’dan geldi. Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, ilçede yaşayan emeklilere 2 bin TL destek vereceklerini müjdeledi. Başvuru şartlarına göre, başvuran kişinin üzerinde kayıtlı bir taşınmaz ya da araç ve hanede geliri olan ikinci bir kişi bulunmayacak. Şartları sağlayan emekli vatandaşlar Seferihisar Belediyesi Sosyal Destek Birimi’ne başvuruda bulunabilecek.
  
Müjdeyi duyuran Yetişkin, “Seferihisarımızın emektar emeklilerini yalnız bırakmayacağız dedik ve emekli hemşehrilerimize destek müjdesi vermeye karar verdik. Emekli maaşı 12 bin TL ve altında olan hemşehrilerimize 2 bin TL destek sağlıyoruz. Gelin Sosyal Hizmetler Birimimize başvurun, destek projemizden faydalanın. Seferihisar’da kimse ekonomik krizin yükünü taşımasın diye sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay: Görev süremi tertemiz, lekesiz çalışarak geçireceğim
Sonraki Haber CHP’li Mutlu’ya Basmane’de coşkulu karşılama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?