ANA SAYFA > İZMİR > Saadet Partisi’nin seçim aracı karavan

Saadet Partisi’nin seçim aracı karavan

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Saadet Partisi’nin seçim aracı karavan

Seçmene ulaşmak için farklı yöntemler deneyen Saadet Partisi, ilginç ve o kadar da dikkat çekici bir tanıtım çalışmasına imza attı.

Saadet Partisi İzmir İl Gençlik Kolları, açık alanlarda yürüttüğü seçim faaliyetleri için bir karavan hazırladı. Büyükşehir adayı Mustafa Erduran’ın tanıtım materyalleri ile giydirilen karavan gündüz İzmir caddelerinde dolaşırken, her akşam ise farklı bir ilçede konuşlanıyor. Partili gençler semaverde çay demleyerek karavanın çevresindeki halka çay ikramında bulunuyor; Saadet Partisi adaylarını tanımak isteyen vatandaşlarla çay, kurabiye ve çiğdem eşliğinde sohbet ediyor. 

Karavanı gören bir daha bakıyor
Şu ana kadar Gündoğdu Meydanı, Karşıyaka İskele, Kemalpaşa ve Bornova Metro İstasyonu noktalarında bu çalışmayı yaptıklarını belirten SP İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çiçek, “Karavanımız oldukça ilgi görüyor. Trafikte seyir halinde iken korna ile selam verenler ve fotoğraf çekenler olduğu gibi, park noktamızda da her yaştan ve her kesimden insan yanımıza gelip ilgi gösteriyor. 31 Mart’a kadar her akşam başka bir ilçede bu etkinliğimizi sürdüreceğiz.” diye konuştu. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Onur Emrah Yıldız: Çiğli’nin zaman kaybetme lüksü yok
Sonraki Haber Karşıyaka'da şehit diplomatlar için anma töreni

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?