ANA SAYFA > İZMİR > Pülten: İzmir'in seçmeni sandığa giderken elini yüreğine koysun

Pülten: İzmir'in seçmeni sandığa giderken elini yüreğine koysun

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pülten: İzmir'in seçmeni sandığa giderken elini yüreğine koysun

Demokratik Sol Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Cem Pülten, açıklamalarda bulundu.

Gazeteci anne babanın çocuğu olduğunu ve 20 yıldır aktif siyasetin içinde olduğunu belirten Pülten, DSP'nin devletten destek alan partiler gibi olmadığını ve bu nedenle daha fazla kendilerini anlatmaya ihtiyaç duyduklarını vurguladı. 81 ilde adaylarının olduğunu ve aday potansiyeline sahip olduklarını da sözlerine ekledi.

DSP'nin Meclise Girmesi Gerekiyor
2002 yılında Bülent Ecevit'in iktidarı bıraktığında "bunların devri kapandı" dendiğini hatırlatan Pülten, DSP'nin 22 senedir siyasi hayatını kapatmadan devam ettirdiğini söyledi. Pülten, parti meclis üyesi ve genel merkez yöneticisi olduğunu ve 2024 seçimlerinde meclise girmeleri gerektiğine dair bir karar aldıklarını belirtti. Bu kararın ardından büyük partilerin DSP'nin kapısını çaldığını ve cumhur ve millet ittifaklarının ittifak teklifinde bulunduklarını da sözlerine ekledi.

İzmir'in Sorunları
Pülten, İzmir'in deprem ve yağmurla karşı karşıya büyük bir risk altında olduğunu ve bunun sebebinin dere yataklarının kapatılması ve hava kolidorlarının engellenmesi olduğunu söyledi. İzmir'de hangi partinin iktidarda olursa olsun jeolojik tespit yapılmadan gökdelenler inşa edildiğini ve bunun önlenmesi gerektiğini vurguladı. Pülten, devletin yerel yönetimlerle birlikte olması gerektiğini ve muhalefetteki bir belediyenin iktidara gözüne battığını, iktidardaki bir belediyenin de muhalefete gözüne battığını ve bu durumun kente ve halka zarar verdiğini söyledi. Pülten, İzmir'deki valilik ve il müdürlüklerinin sokak sokak gezerek kentin sorunlarını görmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Kötü tercihler kazanmamıza engel oldu
Sonraki Haber ''Doğunun Gizemi Kars'' fotoğraf sergisi açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?