ANA SAYFA > İZMİR > Plajlarda Sahil Güvenlik denetimleri sürüyor

Plajlarda Sahil Güvenlik denetimleri sürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Plajlarda Sahil Güvenlik denetimleri sürüyor

Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı Dalış ve Emniyet Timleri’nin yaz aylarında boğulma vakalarını engellemeye yönelik plajlarda yaptığı denetimler devam ediyor.

Sahil güvenlik timleri tarafından İzmir il genelinde bulunan özel plajlar ile halk plajlarında geçtiğimiz hafta sonu 09.00-19.00 saatleri aralığında, boğulma vakalarını engellemek amacıyla denetleme ve bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirildi.

Çalışmalar esnasında plajlarda bulunan cankurtaranlar, cankurtaran bulunmaması halinde ise vatandaşlarla iletişime geçen timler, vatandaşlara; yüzme sınırlarını geçmemeleri, öğleden sonra artan rüzgar sebebiyle açılmamaları ve çocuklarını göz mesafesinden ayırmamaları hususunda uyararak bilgilendirmede bulundu.

Yapılan çalışma sonucunda 27 denetleme yapılırken; 2 bin 285 vatandaş ve 40 cankurtaran, denizde can güvenliği ve boğulma vakaları hakkında bilgilendirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'dan tatsız prova
Sonraki Haber Semra Aksu Atletizm Parkı'nda geleceğin şampiyonları yetişiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?