ANA SAYFA > İZMİR > Pandeminin etkilerine karşı kadın çalışanlara eğitim

Pandeminin etkilerine karşı kadın çalışanlara eğitim

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pandeminin etkilerine karşı kadın çalışanlara eğitim

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Daire Başkanlığı Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü’ne bağlı Kadın Politikaları Birimi “COVİD-19 Pandemisinde Duyguların Bedene Yansıması” başlığı altında kadınlara kurum içi eğitim semineri düzenledi.

Eczacı ve Bütünsel Sağlık Danışmanı Dilek Acaroğlu koordinasyonunda yapılan eğitim 40 kişilik bir grup için yüz yüze olarak verildi. Kadın Danışma Merkezi, Kadın Sığınma Evi, Kadın Politikaları Birimi, Anahtar Bütüncül Hizmet Merkezi, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu ve Meclis üyelerinin katılımıyla yapılan eğitimde COVID-19 salgınında kişilerin tepkileri, uzun süre fiziksel mesafe ve evde kalma uygulamasının etkileri başta olmak üzere salgın sürecinde duygular, davranışlar ve zihin ilişkisi üzerinde duruldu.
Büyükşehir, İzmirli yurttaşlar ve sivil toplum kuruluşlarında çalışan gönüllüler için de benzer oturumları ilerleyen dönemlerde yapmayı hedefliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi iki yılda 310 milyon liralık arazi aldı
Sonraki Haber Buca Belediyesi Arama Kurtarma Birimi kuruldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?