ANA SAYFA > İZMİR > Özdere’ye çok yakıştı

Özdere’ye çok yakıştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özdere’ye çok yakıştı

Menderes Belediyesi tarafından Özdere 14 Evler Sahil Yolu yapılan çalışma ile yenilendi.

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Özdere 14 Evler Sahil Yolu yenilendi. 1 kilometrelik yol kilit parke ile döşenerek yaz sezonu öncesi vatandaşların hizmetine açıldı.

Hummalı çalışma
Ekipler tarafından 6 bin metrekarelik alanda kilit parke yol yapım çalışması yapılırken, çevre düzenlemesi de gerçekleştirildi. Yeşillendirme çalışmalarının da yapıldığı alanda yer alan tuvalet ve bankların da boyama ve tamiri gerçekleştirildi.

Çalışmalarımız sürecek
Çalışmalar hakkında bilgi veren Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’ Menderes’İmizin dört bir noktasına hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Ekiplerimiz yaz sezonu öncesinde sahil bölgesinde ki çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda Özdere 14 Evler Sahil Yolumuzda yenileme çalışmalarımızı tamamladık. Amacımız güzel ilçemizin her noktasında vatandaşlarımızın istek ve taleplerine uygun hizmetleri hayata geçirmek. Bunun için de var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yenilenen yolumuz ilçemize hayırlı, uğurlu olsun’’ dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Genç yetenekler Karşıyaka'da kayıt stüdyosuna kavuşuyor
Sonraki Haber İzmir’de bisikletli kullanımı yaygınlaşıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?