ANA SAYFA > İZMİR > Onur Mahallesi'ne yeni park

Onur Mahallesi'ne yeni park

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Onur Mahallesi'ne yeni park

Bayraklı Belediyesi, ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Son olarak Onur Mahallesi'nde çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık bin metrekarelik alana yeni bir park kazandıracak.

Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Onur Mahallesi 7360/3 sokakta yeni park yapımına başladı. Çalışmaları hızla devam eden park içinde yürüyüş yolları, yeşil alanlar, oturma alanları bulunacak. Bölgenin önemli ihtiyacına yanıt verecek park tamamlandıktan sonra vatandaşların nefes alacağı, yemyeşil bir yaşam alanına dönüşecek. 
 
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Oyun gruplarından zemin kauçuklarına, kent mobilyalarından yeşil alanlara kadar Bayraklı’nın tüm parklarında çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlçemize modern görünümlü, daha nitelikli ve güzel parklar kazandırıyoruz. Bu kapsamda Onur Mahallemizde de yeni bir park inşa etmek için ekiplerimiz çalışmaya devam ediyor. Kısa zamanda tamamlayıp, kullanıma açmayı planlıyoruz. Bayraklı halkı her şeyin en güzeline, en iyisine layık” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da elektrik kesintisi
Sonraki Haber Karşıyaka'da İbrahim Cezayir dönemi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?