ANA SAYFA > İZMİR > Ödemiş Belediyesi Taypark’ta çocuklar için atla gezinti turları başladı

Ödemiş Belediyesi Taypark’ta çocuklar için atla gezinti turları başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ödemiş Belediyesi Taypark’ta çocuklar için atla gezinti turları başladı

Ödemiş Belediyesi'nin Günlüce Mahallesi'ndeki Geleneksel Ata Sporları Yarış ve Oyun Alanı’nda hizmete sunduğu Taypark'ta çocuklar için atla gezinti turları başladı.

Şehrin stresinden uzakta ailece, doğayla iç içe dinlenmek isteyenlerin gözdesi haline gelen Ödemiş Belediyesi Taypark'ta 4-12 yaş grubu çocuklar biniciliğe ilk adımı atıyor. Hipodrom Restoran'ın hemen yanında bulunan manejde çocuklar için antrenör eşliğinde gezinti turları başladı. “Çocuk atı” olarak adlandırılan, iletişim kurabilen, kontrolü sağlayabilen, iyi huylu atlarla antrenör gözetiminde manejde 4 turdan oluşan gezinti turuyla Ödemişli çocuklar ata binme heyecanını yaşayacak.  

Çocuklara hayvan ve doğa sevgisinin aşılanmasının yanı sıra fiziksel ve ruhsal gelişimlerine de katkı sağlanmasının hedeflendiği gezinti turları Pazartesi günleri hariç her gün yapılabilecek. Biniş ücretinin 10 TL olacağı atla gezintiler sırasında gerekli tüm koruma önlemleri sağlanacak. 

Akşam yemeklerinin yanı sıra hafta sonları kahvaltılar için de büyük ilgi gören Ödemiş Belediyesi Taypark Hipodrom Restoran'da yetişkinler güzelce vakit geçirirken çocuklara da hem ata binme olanağı, hem de güvenlikli, geniş yeşil alanları ve oyun parkı ile gönüllerince oynayıp enerjilerini değerlendirme olanağı sunuluyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çeşme’de yatırıma 56 milyonluk dev bütçe
Sonraki Haber İnsana saygı; Allah’a saygı. Halka hizmet; Hakk’a hizmet

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?