ANA SAYFA > İZMİR > Lions kulüplerinden eğitime destek

Lions kulüplerinden eğitime destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Lions kulüplerinden eğitime destek

İzmir’de Lions Kulüpleri , korona virüs nedeniyle uzaktan eğitimde fırsat eşitliğinin yakalanması için zorda kalan çocuklar için “Bilgisayarlar bizden, eğitim sizden” kampanyası başlattı. Buca Lions Kulübü üyesi Seyfeli Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Seyfeli önderliğinde başlatılan kampanyada bir ay içinde 150 bin liralık bilgisayar ve tablet satın alınarak çocuklara dağıtıldı.

İzmir’deki 118 R Federasyonu çatısı altında Genel Yönetmen Esengül Erkan’ın destekleriyle tüm kulüplere yapılan çağrı kısa sürede karşılık buldu. Ayhan Seyfeli’nin 10 bilgisayar ve 5 tablet ile başlattığı kampanyaya 12 ayrı Lions Kulübü ve Lions dostu bağışçılar destek oldu.  Kampanya dahilinde 30 bilgisayar ile 50 adet tablet satın alındı. Tablet ve bilgisayarlar ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmaya başlanırken, yeni bağışlar için de çalışmaların sürdürülmesi kararı alındı.

Lions Kulüplerinin bu yıl “İyilikte Buluşalım” sloganı ile hizmet ürettiğini belirten 118 R Genel Yönetmenli Esengül Erkan, “ Eğitim en önem verdiğimiz konuların başındadır. Çocuklarımızın eğitimde geri kalmamaları için lionlar özveriyle hizmet üretmekte, ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin yardımına koşmaktadır. Başta Ayhan Seyfeli olmak üzere tüm destek olanlara teşekkür ediyorum” dedi. 
Genel Yönetmen 2. Yardımcısı adayı, Buca Lions Kulübü üyesi Ayhan Seyfeli’de eğitimde çocukların geri kalmaması için yıllardır mücadele ettiğini belirterek “ Uzaktan eğitimde bilgisayarı veya tableti olmayan çok öğrenci olduğunu gördük. Hem kulübüm hem de çevremdeki dostlarımla bağlantı kurarak kampanyayı başlattık. Kısa sürede büyük destek gördü. Bilgisayar ve tabletleri dağıtırken öğrencilerin mutluluğunu görmek bizlere gerçekleştirdiğimiz hizmetin ne kadar anlamlı olduğunu gösterdi. Kampanyamızı sürdürerek daha çok öğrenciye ulaşmaya çalışacağız” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli'nin Mekansal Stratejik Planlaması yapılıyor
Sonraki Haber 29 Ekim ''Türk Bestecileri Konseri'' ile kutlanacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?