ANA SAYFA > İZMİR > Kolektif Hayal Gücü ve Müzik Buluşmaları başladı

Kolektif Hayal Gücü ve Müzik Buluşmaları başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kolektif Hayal Gücü ve Müzik Buluşmaları başladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’i bir kültür sanat kenti haline getirme vizyonu çerçevesinde Kolektif Hayal Gücü ve Müzik Buluşmaları başladı. Ücretsiz etkinlikler her pazartesi ve perşembe Tarihi Havagazı Gençlik Yerleşkesi’nde, her salı ve çarşamba Bergama Kültür ve Sanat Vakfı’nda 18.00-20.00 saatleri arasında yapılıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kolektif Hayal Gücü ve Müzik Buluşmaları başladı. Çocukların sese ve müziğe ilgilerini arttırmayı hedefleyen etkinlikler “Müzikal İfade Biçimleri”, “Şehrin Müzikal Belleği”, “Kolektif Hayal Gücü Orkestrası”, “Dinleme Sanatı”, “Çocuk Müzisyenleri Kolektif” ve “Enstrümantalistler için Atölye Çalışmaları” adlı 6 farklı eğitim ünitesini içeriyor.  Etkinlikler her pazartesi ve perşembe Tarihi Havagazı Gençlik Yerleşkesi’nde, her salı ve çarşamba Bergama Kültür ve Sanat Vakfı’nda 18.00-20.00 saatleri arasında yapılıyor.

Ücretsiz etkinliklere 7 yaşın üzerindeki herkes katılabiliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kuvayı Milliye’nin Sivil Zaferi Lozan, Karaburun’da anıldı
Sonraki Haber Atıksu arıtma tesislerinde bakım ve temizlik çalışmaları sürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?