ANA SAYFA > İZMİR > Kıyı Ege’de eğitim seferberliği

Kıyı Ege’de eğitim seferberliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kıyı Ege’de eğitim seferberliği

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, birliğin online olarak düzenlediği eğitim seminerine bağlanarak, “Kıyı Ege Belediyeler Birliği aktif bir birlik. Özellikle hem belediye başkanlarımızın hem belediyelerimizde çalışan personelimizin eğitimleri noktasında çalışmalarımızı ciddiyetle sürdürüyoruz” dedi.

Kıyı Ege Belediyeler Birliği, online eğitim sürecini başlattı. Üye belediyelerin personeline yönelik olarak düzenlenen ve değişen kanunlar ile mevzuatların anlatıldığını seminerlere Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da katıldı. Seminerlerin üçüncü oturumuna online bağlanan ve ilk dersin başında bir konuşma yapan Batur, uzaktan eğitim için birliğinin teknik altyapısının güçlendirildiğine dikkat çekti. Batur, “Pandemi nedeniyle arkadaşlarımızı bir araya getirerek, eğitimleri yüz yüze yapamıyorduk. Kimseyi riske atmak istemedik ve eğitimlerimizi online ortama taşıdık. Pandemi zaten birçok alanda bizi bu ortamlara çekti. Toplantılarımızı, birçok etkinliğimizi çevrimiçi gerçekleştiriyoruz. Belediye personelimizin eğitimleri de çok önemli. Değişen kanunlar ile mevzuatların mutlaka takip edilmesi, gelişmelerin öğrenilmesi gerekiyor. Altyapımızı güçlendirdikten sonra zaman kaybetmeden eğitimlerimizi başlattık” dedi.
 
Kapsamlı bir program
Üye belediyelerden gelen eğitim talepleri üzerine, kapsamlı bir eğitim programı hazırlandığına dikkat çeken Batur, “Kıyı Ege Belediyeler Birliği aktif bir birlik. Özellikle hem belediye başkanlarımızın hem belediyelerimizde çalışan personelimizin eğitimleri noktasında çalışmalarımızı ciddiyetle sürdürüyoruz. Bu tür seminerlerimizi, encümen üyeliği görevimle bir parçası olduğum Türkiye Belediyeler Birliği’yle ortaklaşa da yapıyoruz. Türkiye Belediyeler Birliğimizin çok değerli Başkanı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e, yönetimine, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici’ye sağladıkları destekten ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
“Daha çevreci projeler şart”
Konuşmasında Marmara’yı kaplayan deniz salyasının Çanakkale’ye kadar geldiğine işaret eden Batur, şöyle devam etti: 
“Bütün belediyeler, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, devletimizin bütün kurumları bu konu üzerinde hassasiyetle çalışmaya devam ediyor. TBMM’de ortak bir komisyon kuruldu. Denizlerin kirlenmesinin, çevre kirliliğinin işte dünyamızı getirdiği nokta bu. Bundan sonraki süreçlerde daha çevreci, çevreye uygun projelerin yürütülmesi şart oldu.”
 
30 oturum düzenlenecek
Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nin uzaktan eğitim programında yıl boyunca toplam 30 oturum yapılacak ve eğitimlere yaklaşık 8 bin belediye personeli katılacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Güler yüz, tatlı diliniz de mi yok?
Sonraki Haber Karşıyakalı tenisçi Milli Takım'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?