ANA SAYFA > İZMİR > KİTVAK Kermesi 12 Aralık'ta...

KİTVAK Kermesi 12 Aralık'ta...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KİTVAK Kermesi 12 Aralık'ta...

Kitvak’ın geleneksel hale getirdiği “Kitvak Kermesi” 12 Aralık 2018 Çarşamba günü, 12.00-18.00 saatleri arasında Kültürpark Tenis Kulüp’te gerçekleştirilecek. KİTVAK Geleneksel Kermesi kapsamında gıdadan giyime, takı ve aksesuarlardan ev tekstiline kadar, yüzlerce ürün Kitvak dostu hayırsever ve bağışçılara sunulacak.

İlgi ve desteklerinden dolayı Kültürpark Tenis Kulübü yönetimi ve Rose Garden 1941 Cafe ve özverili Kitvak İcra Komitesi Üyelerine teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul “İcra Komitemiz bu yıl da sürprizlerle dolu keyifli bir kermes için günler süren bir hazırlık süreci geçirdi. Yılbaşı armağanı için yine seçenekli bol ürünümüz var. Özellikle Kültürpark Tenis Kulübü’ne kolay ulaşabilecek çalışan dostlarımızı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu kermesimizde de öğle yemeği için aramızda görmeyi diliyoruz. Yılbaşı alışverişiniz umuda destek olsun” dedi.

Tüm İzmirlileri ve basın mensuplarını Kitvak Kermesi’ne davet eden Soncul “Kermes davetiyelerinizi vakıf merkezimizden ya da kermes günü girişten temin edebilirsiniz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sinema 68'de başyapıtlar geçidi
Sonraki Haber Karşıyaka Kanarya Severler Derneği'nden üyelerine eğitim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?