ANA SAYFA > İZMİR > Kırkpınar’dan Batur’a tebrik ziyareti

Kırkpınar’dan Batur’a tebrik ziyareti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kırkpınar’dan Batur’a tebrik ziyareti

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve yönetim kurulu üyeleri Konak Belediye Başkanı olarak görevine başlayan Abdül Batur’u makamında ziyaret ederek, başarılar dilediler. İzmir ve Konak’ta yaşayan vatandaşlar adına Başkan Abdül Batur’u kutlayan Hüsmen Kırkpınar, “Yeni göreviniz hayırlı, uğurlu olsun. Allah sizi mahcup etmesin. Narlıdere’deki tecrübeleriniz Konak’a da nasip olsun. Narlıdere’yi çocukluğumdan bu yana tanırım. Narlıdere’yi çok iyi bir yere getirdiniz” dedi.

Başkan Batur da yapılan ziyaretten çok mutlu olduğunu belirterek, seçim süreci öncesi ve seçim sürecinde parti olarak şahsına sundukları katkı için teşekkür etti. Batur, “Bu ittifak dayanışması bence İzmir’de en iyi şekilde uygulandı. İl ve ilçe başkanlığı düzeyinde birleşince neleri başardığımızı hep birlikte gördük. Seçim sonuçlarından herkes bir ders çıkarmıştır. Birleşmek dayanışma içinde olmak, bizi başarıya taşıdı. ‘Martın sonu bahar’ diyorduk, bahar geldi. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi rozetiyle seçime girdik ama İYİ Parti’den gördüğümüz destek eşit düzeydedir. Ben İYİ Parti’nin de belediye başkanıyım, bunu unutmayınız lütfen. Uyarılarınızı, eleştirilerinizi, gördüğünüz aksaklıkları ve tekliflerinizi sunmaktan lütfen çekinmeyin. Birlikte başardık bu işi, birlikte yürüteceğiz. Bundan sonra da aynı anlayışla beraber olacağız. En iyi doku uyumu Millet İttifakında oldu. 2023 göz açıp kapayıncaya kadar gelir. Seçim biter bitmez sandık sonuçlarını tahlil etmeye başladık” dedi. Batur, bundan sonra Konak’ı en iyi yere getirmek için çalışacaklarını ve tecrübelerini Konak için kullanacağını söyledi.  
 
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, “Ülkenin şartları bizi bir araya getirdi. CHP ve İYİ Parti olarak bir araya geldik ve üzerimize düşeni yaptık. Hem siz hem biz iyi bir sonuç aldık. 30 ilde işbirliğimizde veya münferit olarak CHP bazı il ve büyükşehirleri aldı ama kalan 50-51 ili AKP almış oldu ama mal ve hizmet üretiminin yüzde 72’si 30 ilde yer alıyor. Türkiye’nin ekonomik büyüklüğünün olduğu yerleri Millet İttifakı kazandı. Merkezi hükümete bir uyarıydı bu. Bu uyarıdan umarım ders alırlar. Toplumu kutuplaştırmaktan, ayrıştırmaktan, ötekileştirmekten, toplumsal derin yarılmaların sebebi olmaktan bir an önce vazgeçerler umarım. Cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz. Bu millet de her şeyin en iyisine layık” dedi. Milli Egemenliğin ilan edildiği, meclisin de kuruluş günü olan 23 Nisan’ı çocuklara bayram olarak hediye eden Ulu Önder ATATÜRK’ü de bu nedenle minnetle andıklarını ifade eden  Kırkpınar, “Dünyada çocuklara hiçbir ülke çocuklara bayram hediye etmedi. O nedenle O’nun kurduğu Cumhuriyete ve temel değerlerine sahip çıka çıka, birleşe birleşe kazandık. Ürete ürete de kazanmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Başarının tek lüksleri olduğunu dile getiren Batur ve Kırkpınar, 2023 yılındaki seçimin her şeyden daha önemli olduğunu, gelece umutla baktıklarını ve Türkiye’nin yeniden fabrika ayarlarına döneceğini söylediler. Dostane bir havada geçen ziyarette işsizlik, madde bağımlığı, çocuk istismarı, eğitim sistemi gibi gündem konuları da konuşuldu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay: Esnafın sorunlarını çözeceğiz
Sonraki Haber Ege’de Emre Aydın Rüzgârı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?