ANA SAYFA > İZMİR > Kınık’ta eğitime bir destek daha

Kınık’ta eğitime bir destek daha

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kınık’ta eğitime bir destek daha

Öğrencilere verilen destek ile birçok projenin hayata geçtiği İzmir’in Kınık ilçesinde öğrencilerin yüzü bu kez 'Yıldızlara Uzanan Eller' projesi ile gülüyor.

Örgün eğitimdeki çocukların sosyal, kültürel ve sportif yönden gelişmelerine katkı sağlayacak ortamlar oluşturmak ve bu çocuklara yönelik etkinlikler düzenleyerek özgüvenlerinin gelişimine destek olmayı hedefleyen proje kapsamında Kınık ilçesinde eğitim gören çocuklarla bir araya gelindi.

Kınık Öğretmevi’nde düzenlenen etkinlikte; Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Derelioğlu, proje kapsamında yer alan öğrenciler ve öğretmenler ile bir araya geldi.

Eğitimdeki başarının ve kalıcı öğrenme sürecinin okul dışında sosyalleşerek artırılabileceğine değinen Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer “İlçemizde eğitim gören öğrencileri her alanda desteklemekteyiz. Eğitim hayatları boyunca öğrenci kardeşlerimizin yanlarında olmamızın yanı sıra, sosyal, kültürel ve sportif bütün projelerimizin merkezine onları koymaktayız. Bu proje ile öğrencilerimizin özgüvenleri artacak, duygu dünyaları gelişecek ve ulaştıkları sosyal olgunluk ile akademik başarıları ivme kazanacaktır. İnanıyoruz ki bu tarz projeler sayesinde, yarınlarımızın mimarlarına yol açacağız.” dedi.
İzmir Valiliği onayı ile hayata geçen 'Yıldızlara Uzanan Eller' projesi İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İzmir’in bütün ilçelerinde hayata geçirilecek.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir95 projesi İzmir’in 30 ilçesine yayılıyor
Sonraki Haber Karabağlar temizliğine modern yatırım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?