ANA SAYFA > İZMİR > Karayılanoğlu: Foça’yı dünya turizm merkezi yapmaya geliyorum

Karayılanoğlu: Foça’yı dünya turizm merkezi yapmaya geliyorum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karayılanoğlu: Foça’yı dünya turizm merkezi yapmaya geliyorum

Foça belediye başkanlığına ada adaylığını açıklayan Muzaffer Karayılanoğlu “Foça’yı dünya turizm merkezi yapmaya geliyorum” dedi.

Foça’da geçiren eğitimci kökenli iş adamı Muzaffer Karayılanoğlu Foça Belediye Başkanlığı için CHP’den aday adayı oldu.

“Doyduğumuz topraklara hizmet borcumuz var”
Foça’nın tarihi ve turistik yönü ile dünyada eşi az bulunan merkezlerden biri olduğunu belirten Karayılanoğlu şöyle konuştu.  Foça’mız konum itibari ile dünyada eşi az bulunan merkezlerden biridir. Denizi, tarihi yapısı ile Foça’mızı dünya turizm merkezi yapmaya kararlıyız. Doyduğumuz topraklara hizmet etme borcumuzu yerine getirmemiz lazım diyerek yola çıktım.”
10 yıldır Karşıyaka Belediyesi CHP Meclis Üyeliği yapan Karayılanoğlu 41 yıldır müteahhit olarak İzmir’in değişik yerlerinde sayısız inşaat yapılarına imza tattı. 
750 üniversite öğrencisi okutan Betav Vakfı mütevelli heyeti üyesi ve Ege Bölgesi Bitlisliler Derneği Başkanı olan Karayılaoğlu, bayramlarda ve zor şartlarda ihtiyaç sahiplerine el uzatan olarak biliniyor.

Muzaffer Karayılanoğlu Kimdir?
66 yaşında, evli, dört çocuk babası ve 4 torun sahibi olan Karayılanoğlu, 10 sene boyunca Türkiye’nin birçok şehrinde sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra ticarete atılmış ve inşaat sektöründe 41 yıl geçirip halen daha kendi kurduğu MGM İnşaat’ın sahibidir.  Karşıyaka Blediyesi’nde görev süresince 6 sene encümen, 2 sene plan bütçede çalışmış olup, şu anda da Karşıyaka Belediyesi İmar Komisyon Başkanlığı yapmaktadır.
Aynı zamanda birçok STK ve dernek üyelikleri bulunmaktadır. Bir süre Karşıyaka müteahhitler 
Derneği başkan yardımcılığı yapmış olup, CHP İzmir Karşıyaka Bahçelievler 4 dönem mahalle delegeliği, il delegeliği, ilçe başkanlığında da çeşitli komisyonlarda görev almıştır. 
10 yıldır aralıksız sürdürdüğü Ege Bölgesi Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı olarak, kamuoyunda ses getiren; Ege Bölgesindeki Bitlislileri bir araya getirerek ziyaretçilere Bitlis’in, kültürünü, yetiştirdiği ürünleri ve yemeklerin tanıtıldığı Bitlisliler gününün de mimarıdır.
25 yıldır Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde divan kurulu, İzmir Ticaret Odası (İTO) ve Ege Otomotiv Derneği (EGOD) aktif üyeliği de bulunmaktadır.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 3 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'de yönetimden futbolculara ziyaret
Sonraki Haber Karşıyaka’nın pazar yerlerine kış bakımı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?