ANA SAYFA > İZMİR > İZTO Başkanı Mahmut Özgener’den Dr. Mustafa İduğ’a tebrik ziyareti

İZTO Başkanı Mahmut Özgener’den Dr. Mustafa İduğ’a tebrik ziyareti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZTO Başkanı Mahmut Özgener’den Dr. Mustafa İduğ’a tebrik ziyareti

İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette iki kurum arasında yapılacak işbirliğinin önemine dikkat çekildi.

Bornova’nın potansiyeline dikkat çeken İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, “İzmir Ticaret Odası her zaman emrinizde. İnşallah birlikte güzel işler yaparız. Bornova İzmir’in çok önemli miraslarının yer aldığı, büyüme potansiyeli olan, öğrenci yuvası bir bölge. Bu anlamda sizlerle birlikte Bornova’da önemli işler yapabiliriz” diye konuştu.

Bana ve arkadaşlarıma rehber olacaksınız
Başkan Mustafa İduğ ise İzmir Ticaret Odası’nın kendisi için rehber olduğunu belirterek, “Sizler İzmir’i barıştırıp, birleştirdiniz. İzmir artık birbirine sarılıyor. İşte bu sinerji bizi büyütecek. Sizlerin içinden çıkan biri olarak belediye başkanı olmak gerçekten çok güzel bir duygu. İzmir Ticaret Odası Bornova Belediyesi için çok önemli bir beslenme noktasıdır. Onun her üyesinin söylediği bir kelime bizim işimize yarayacaktır. Biliyorum ki; Hem kendi, hem de buradaki çalışma arkadaşlarımın gelişimi için yani başarılı olmak için iş dünyası, sivil toplum örgütleri ve üniversiteler ile işbirliği içerisinde olacağım” dedi. 

Yatırım payını yüzde 5’ten yüzde 10’a çıkaracağız
Dr. Mustafa İduğ, ilk etapta yaptıklarını ve yapacaklarını ise şu sözlerle anlattı: “İlk olarak işçi arkadaşlarımızın hakettikleri ücret artışını gerçekleştirdik. Güvene dayalı çalışma anlayışı ile yüz okuma sistemini kaldırttık. Çünkü ancak personelimizi memnun edersek halkımızı da memnun edebiliriz. İkinci hedefimiz ise geçtiğimiz yıllarda  yüzde 5 olan yatırım bütçesini  yüzde 10’a çıkarmak. Yani Bornovamızı büyütmek.” 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Sertel: 5 Türk adası Yunanistan’a bırakıldı mı?
Sonraki Haber 27. Uluslararası 23 Nisan Karşıyaka Çocuk Festivali başladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?