ANA SAYFA > İZMİR > İZSU’dan ilçelerin sorunlarına neşter

İZSU’dan ilçelerin sorunlarına neşter

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZSU’dan ilçelerin sorunlarına neşter

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Tire Derebaşı mahallesinin su sorununu çözüme kavuşturmak için projelendirdiği 32 kilometrelik yeni içme suyu hattının imalatlarını tamamladı. Bölgede yaşayan yaklaşık 900 vatandaş yeni hatlardan su almaya başladı.

İZSU Genel Müdürlüğü, kent geneline sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temin ederken, birçok farklı noktada; mevcut altyapıyı güçlendirmek ve yeni yerleşimlere su sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Tüm çevre ilçelerde olduğu gibi Tire’de de çalışmalarına devam eden İZSU, Derebaşı mahallesinin su sorununu çözüme kavuşturmak, bölgeyi modern ve güçlü altyapıyla buluşturmak için başlatılan çalışmaları tamamladı. Çalışmalar kapsamında 32 kilometrelik içme suyu hattı imalatı yapıldı. 
 
7 milyon liralık yatırım
Tire’nin en büyük mahallelerinden biri olan, tarım ve hayvancılığın ön planda olduğu Derebaşı mahallesini kesintisiz içme suyuna kavuşturmak için yaklaşık 7 milyon liralık yatırım yapıldı. Yeni hatların devreye alınmasıyla birlikte bölgede yaşayan vatandaşlar yeni hatlardan su almaya başladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Tren İstasyonu Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne tahsis edildi
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kurban Bayramı hazırlıkları sürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?