ANA SAYFA > İZMİR > İzmirliler Migros Aile Kulübü’nde buluştu

İzmirliler Migros Aile Kulübü’nde buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmirliler Migros Aile Kulübü’nde buluştu

Kaliteli ürünleri en uygun fiyat avantajlarıyla sunarak aile bütçesine katkıda bulunan Migros, yürüttüğü projelerle de müşterilerinin hayatlarına değer katıyor. Bugüne kadar 65 bin kişiye hobi ve meslek kazandıran Migros Aile Kulübü, İzmirlileri bir araya getirdi.

Benzersiz hizmet kalitesi, zengin ürün çeşitliliği ve aile bütçesine katkıyı esas alan fiyatlandırmasıyla eşsiz bir alışveriş deneyimi sunan Migros, topluma duyarlı faaliyetlerde bulunmaya devam ediyor. 2008 yılında hayata geçirilen ve 16 ilde 19 farklı noktada hizmet veren Migros Aile Kulüpleri, Bornova Forum Migros Aile Kulübü’nde İzmirli kadınları dikiş dikme ve dikiş makinesi kullanımı etkinliğinde buluşturdu.

Şimdiye kadar dikiş dikmemiş ve dikiş makinesi kullanmamış olan kişilere ulaşarak yeteneklerini keşfetme fırsatı sunan, katılımcıların kendi tasarımlarını oluşturmalarını ve evlerinde kullanmadıkları kumaşları değerlendirerek ev ekonomisine katkıda bulunmalarını hedefleyen etkinlik, 65 kişinin katılımı ile gerçekleşti.

Migros Aile Kulüpleri ile 65 bin kişinin hayatına değer kattı

Migros ve Kipa Mağazalarında yer alan 19 Aile Kulübü, ücretsiz eğitimlerle binlerce kişiye hayalindeki işi ve hobiyi gerçekleştirme fırsatı sunuyor. Düzenlediği kurslarla bugüne kadar 65 bin kişiye hobi ve meslek kazandıran Aile Kulüpleri’nde pastacılık ve aşçılıktan; el nakışı, çini, seramik boyama, resim, ebru sanatı, ahşap boyama, takı ve deri tasarımına; İngilizce, Almanca, İspanyolca, Japonca gibi dil kurslarından; diksiyon, spikerlik, fotoğrafçılık gibi 36 farklı alanda eğitimler veriliyor. Yıl sonuna kadar 85 bin kişiye ulaşması hedeflenen Aile Kulüplerinde, ayrıca çocuklara yönelik satranç, resim, gitar gibi eğitimler de yer alıyor.

Aile Kulüpleri, meslek edindirme ve hobi kurslarının yanında düzenlediği çeşitli aktivitelerle bireylerin yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olarak, katılımcılara deneysel ve eğlenceli bir ortam oluşturuyor.

Her yaş grubuna yönelik onlarca farklı kurstan ücretsiz olarak faydalanabilmek için Aile Kulüplerimizi ziyaret edebilir ya da 444 10 44’ü arayabilirsiniz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mavi Köşe olarak bilinen yer...
Sonraki Haber Vali Ayyıldız'dan Kaymakam Çalışır'a hayırlı olsun ziyareti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?