ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'e Elazığ Emniyet Müdürü Sel atandı

İzmir'e Elazığ Emniyet Müdürü Sel atandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'e Elazığ Emniyet Müdürü Sel atandı

Emniyet Müdürleri kararnamesi resmi gazete yayınlandı.

Alınan kararla 51 emniyet müdürünün yeri değişirken İzmir Emniyet Müdürü Mehmet Şahne Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanırken Elazığ Emniyet Müdürü Celal Sel ise İzmir Emniyet Müdürü oldu.

Celal Sel kimdir?
İzmir İl Emniyet Müdürü Celal SEL, aslen Kütahya ili Simav ilçesi nüfusuna kayıtlı olup 1968 yılında doğmuştur. Polis Akademisi'nden 1990 yılında mezun olarak İzmir ilinde Komiser Yardımcısı rütbesinde mesleğe başlamış, sırası ile Kahramanmaraş ilinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığında ve İstanbul ilinde görev yaptıktan sonra Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında Polis Başmüfettişi olarak göreve başlamıştır. Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü ve Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü görevlerinden sonra 19.09.2019 tarihinde Müşterek Kararname ile Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne atanmış ve 01.10.2019 tarihinde göreve başlamıştır. İzmir İl Emniyet Müdürü Celal SEL evli ve bir çocuk babasıdır.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Narlıdere Belediyesi'nden kritik yapılandırma hamlesi
Sonraki Haber Karşıyaka’da pump track bisiklet parkuruna yoğun ilgi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?